داستان نوشته شدن کتاب تقویم انگیزشی
من (شهریار مرزبان) از دوران راهنمایی (سال ششم یا هفتم الان) هم کار می کردم و هم درس می خواندم. کم کم کار هایم بیشتر شد و درس هایم هم سنگین تر. تنها راهی که بتوانم هم به درس هایم برسم و هم به کارهایم برنامه ریزی بود.
من برحسب نیاز و ضرورت برنامه ریزی را یاد گرفتم و با رشد کسب و کار هایم و رشد تحصیلی در مقاطع مختلف، برنامه ریزی ام هم بیشتر و بیشتر شد. تا حدی که جداول و روش های خودم را داشتم، چون سایر روش ها برای من کاربردی نداشت. من در جداول برنامه ریزی هفتگی و ماهیانه خودم یک جمله ی انگیزشی می نوشتم که با خواندن آن واقعا انگیزه و انرژی بگیرم. برای همین هم اسم این کتاب را تقویم انگیزشی گذاشتم.
داستان انتشار تقویم انگیزشی
داستان انتشار تقویم انگیزشی از سال 1394 شروع شد. من ذهنیتم اینگونه بود که همه ی افراد روش خودشان را دارند و این یک کار کاملا عادی است. تا اینکه اواسط سال 94 اتفاقی دوستم جدول برنامه ریزی من را دید و از من پرسید از کجا تهیه اش کردم! من اول حس کردم دوستم دارد شوخی می کند و من را دست می اندازد! کم کم سایر دوستانمم گفتند که جداول برنامه ریزی را چگونه طراحی کردم. جدول را با چند تا از دوستانم به اشتراک گذاشتم و نسبتا برای همه کاربردی بود. وقتی دیدم کاربردی است بخشی از نمونه جدول برنامه ریزی را در قالب تقویم انگیزشی سال در اینترنت منتشر کردم.
از این همه دانلود، گسترشش در اینترنت و از همه مهمتر از بازخورد و پیام های عالی که بدستم می رسید شوکه شده بودم!
همین بازخورد های مثبت دوستانم از جاهای دور و نزدیک به من انگیزه داد که هر سال تقویم انگیزشی را با تغییراتی کاربردی تر ارایه بدهم…
انتشار نسخه چاپی…
تجربیات شخصی خودم از برنامه ریزی، بازخورد های دوستانم از پنج سال چاپ نسخه آزمایشی و آنلاین تقویم انگیزشی، بازخورد های شاگردانم در دوره لایف کوچینگ (مربی زندگی) و درخواست های مکرر برای نسخه چاپی، به من این ایده را داد که نسخه چاپی تقویم انگیزشی را منتشر کنم.
امیدوارم با استفاده از هدف گذاری، برنامه ریزی و چک لیست های اختصاصی این کتاب به اهدافتان برسید.
چرا این کتاب (تقویم انگیزشی)؟؟؟
چون اگر این تقویم نباشد، هدف هایتان جلویتان نیست و بخاطر مشغله های روزمره و فکری، اولویت هایتان فراموش می شود.
من این تقویم را آماده کردم که اهدافتان را بنویسید، برای اهدافتان برنامه ریزی کنید، طبق چک لیست قدم به قدم به اهدافتان نزدیک تر بشوید، که همیشه همراهتان باشد و فراموش نکنید که هدف و رسالتتان چی است.
اپلیکیشن های زیادی وجود دارد، ولی امکان ندارد هنگام استفاده از اپلیکیشن ها حواستان پرت شبکه های مجازی و سایر عوامل نشود. پیشنهاد من این است برای اهداف، رسالت و برنامه ریزی خود زمان و دفتر اختصاصی داشته باشید و در آن زمان خاص چیزی جز شما و اهداف شما نباشد که با تمرکز بالا بتوانید برنامه ریزی کنید و برای اجرا آماده شوید.
اهمیت نوشتن روی کاغذ. . .
علاوه بر آن، نوشتن روی کاغذ، انرژی دارد، انرژی ای که با هیچ اپلیکیشنی قابل توصیف نیست. نوشتن با دست روی کاغذ راهی برای آرامش و به کارگیری از هر دو نیم کره راست و چپ مغز است (خلاقیت با منطق همراه است). در تحقیقات بسیاری نشان داده شده که نوشتن روی کاغذ، نسبت به زمانی که فقط در گوشی یا رایانه تایپ می کنید، احساسات شما را هم در بر می گیرد.
نوشتن با دست، بخشی از مغز را به نام دستگاه فعال کننده ی مشبک را تحریک می کند و تحقیقات نشان داده استفاده ی مداوم از دستگاه فعال کننده ی مشبک باعث افزایش تمرکز می شود. دستگاه فعال کننده ی مشبک نیز مهارت های حرکتی شما را به کار گرفته و بصورتی مغز را می آزماید که تایپ کردن نمی تواند آن کار را انجام دهد.
این فقط یک کتاب و تقویم نیست! این بهترین دوست شما و بخشی از وجود شما است. همان بخشی از شما که برای شکوفا شدن به برنامه ریزی نیاز دارد.
برای بازگشت به نقشه راه تقویم انگیزشی (کلیک کنید)
برای دیدن سایر نقشه راه ها و راهنمای سایت (کلیک کنید)
برای دریافت راهنمای در واتساپ (کلیک کنید)
برای اشتراک گذاری کلیک کنید: واتساپ / تلگرام