خانه / کسب و کار / بازاریابی و فروش / روش و استراتژی بازاریابی درونگرا | همراه با مثال
100 روش و استراتژی های بازاریابی
100 روش و استراتژی های بازاریابی

روش و استراتژی بازاریابی درونگرا | همراه با مثال

روش و استراتژی بازاریابی درونگرا

Inbound Marketing

 

سلام به همراهان خوب علم ما، در جهان مدرن دیگر لزومی ندارد که شما به سراغ مشتری بروید و مزاحم او شوید، تا شاید از شما خرید کند. می‌ پرسید چه راهی غیر از این برای بدست آوردن مشتری وجود دارد؟ بازاریابی درونگرا! در این مقاله به بررسی روش و استراتژی بازاریابی درونگرا می پردازیم. برای درک بهتر مثال هم میزنیم. با علم ما همراه باشید.

 

بازاریابی درونگرا

بازاریابی درونگرا یک رویکرد استراتژیک است که تمرکز اصلی آن تولید محتوا، خلق تجربه باارزش و متناسب با نیازهای مخاطبان برای ساخت روابط بلند مدت است.

کلید اصلی بازاریابی درونگرا، این است که راه‌ حل‌ هایی کارآمد متناسب با نیازهای مشتریان ارائه دهید. با انجام این کار می‌ توانید میان خود و مشتریان رابطه‌ای طولانی‌ مدت ایجاد کنید و به طرفداران برند خود بیفزایید.

بازاریابی درونگرا یعنی شما هزینه‌ های خود را صرف ساخت یک برند مستحکم با هویت درست، ارائه اطلاعات و راهنمایی‌ های مفید به مشتریان، ایجاد رابطه با مشتریان فعلی و … بکنید. بازاریابی درونگرا شامل بخش‌ های مختلفی از جمله سئو (برای اینکه مطمئن شوید مشتریان شما را پیدا می‌ کنند)، بازاریابی محتوا، بازاریابی رابطه‌ای و … می‌ شود.

برای مثال:

مخاطب شما، توسط گوگل یا سایر موتورهای جستجو به دنبال یک وب‌ سایت می‌ گردد و به سایت شما می‌ رسد. بنابراین، معتقد است که خودش به سایت شما جذب شده، نه اینکه شما با ارسال پیام او را وادار به بازدید از سایت خود کرده باشید.

 

چرا بازاریابی درونگرا اهمیت زیادی دارد؟

بازاریابی درونگرا نسبت به بازاریابی برونگرا هزینه کمتری دارد. هم چنین با توجه به اینکه به صورت آنلاین انجام می شود، محدودیت جغرافیایی در تبلیغات ندارد. در این روش بازاریابی چون خود مخاطب با سرچ و یا با تمایل خود وارد سایت شما می شود یا محتوای شما را می خواند، احتمال تبدیل آن بازدید کننده به خریدار بالاتر است. و مخاطب نسبت به دریافت محتوای تبلیغاتی شما احساس مزاحمت نمی کند.

 

تفاوت بازاریابی درونگرا و برونگرا در چیست؟

در بازاریابی درونگرا به وسیله ارزشی که برای مخاطب خود تولید می‌ کنید، توجه او را جلب کرده و از سویی دیگر همین امر، سبب جلب اعتماد نسبت به کسب و کار نیز می‌ شود. در صورتی که در بازاریابی برونگرا که البته با هزینه‌ های بیشتری صورت می‌ گیرد، به دلیل آن که مخاطب تنها با معرفی محصول روبرو است، احتمال بی‌اعتنایی وجود دارد.

مثلا برای همه ما پیش آمده است که در هنگام پخش تبلیغات تلویزیونی شبکه را عوض کرده و یا در صورت تماس بازاریاب از طرف شرکتی خاص احساس کرده ایم که فردی مزاحم ما شده است. در بازاریابی برونگرا این گونه است که مخاطب را بدون دریافت هیچ ارزشی مجبور به آشنایی با محصول خود کرده‌ایم که ممکن است اصلا نیازی به آن نداشته باشد. همین امر است که سبب رنجش مخاطب شده و تاثیرگذاری بازاریابی برونگرا را با شکست روبرو می‌کند.

 

مزایای بازاریابی درونگرا

  • در بازاریابی درونگرا افزایش اعتبار و توانایی بالایی برای برقراری رابطه‌ی بلند‌مدت با بازار هدف خود برخوردار خواهید شد.
  • استفاده از کانال‌ ها و پیدا کردن بهترین راه ارتباطی با مشتریان
  • مقرون به صرفه بودن در این بازاریابی. زیرا یکی از مهمترین فاکتورهایی که همه کسب و کارها در زمان انتخاب روش بازاریابی به آن توجه می‌ کنند، میزان هزینه است.
  • بازاریابی درونگرا باعث محقق شدن اهداف و افزایش هر چه بیشتر بازدهی می‌ شود.
  • بازاریابی درونگرا باعث جلب اعتماد مخاطب می شود.
  • یکی دیگر از مزایای بازاریابی درونگرا، امکان تجزیه و تحلیل رفتار مخاطبین و عملکردشان است. شما می‌ توانید با توجه به نتایجی که از تحلیلتان به دست می‌ آورید تصمیم بگیرید که در مرحله بعد چه اقدامی موثرتر خواهد بود.

 

سوالات مفید بازاریابی درونگرا

  • در شبکه های اجتماعی حضور فعال دارید؟
  • وب سایت دارید؟
  • در مورد سئو وب سایت فعالیتی انجام شده؟
  • بیشترین سوال مشتریان در مورد کدام بخش از کار من است؟
  • بیشترین چالش مشتریان در مورد کدام بخش از کار من است؟
  • مهمترین بخش از کار من کدام است؟
  • بصورت منظم تولید محتوا انجام می دهید؟
  • برنامه تولید و انتشار محتوا دارید؟
  • و . . .

 

مثال برای بازاریابی درونگرا

برای مثال مجموعه علم ما برای جذب مخاطب با تولید محتوا روزانه در سایت و پاسخ به سوالات مشتریان هدف، از این روش استفاده می کند.

 

جمع بندی:

شیوه بازاریابی درونگرا از این جهت که با کسب اجازه از کاربر صورت می گیرد، مزیت بزرگ آن محسوب می شود. با گسترش تبلیغات، اکثر افراد به دنبال آسایش بیشتر هستند. بنابراین کسب اجازه از طرف مشتری نوعی احترام به حقوق آنها محسوب می گردد.

از طرف دیگر در بازاریابی درونگرا مشتری هدف با تمایل خودش به سمت شما می آید. و درخواست خرید محصولات شما را دارد. و به همین دلیل فرآیند فروش در بازاریابی درونگرا بسیار ساده تر از سایر روش های بازاریابی سنتی است. و نرخ بازگشت سرمایه گذاری و نرخ تبدیل بیشتری دارد. شما از کدام روش بازاریابی استفاده می کنید؟

 

 

www.elmema.com

آرشیو مقالات بازاریابی و فروش (کلیک کنید)

آرشیو مقالات کسب و کار (کلیک کنید)

برای اشتراک گذاری این صفحه کلیک کنید:  واتس‌اپ  | تلگرام

 

اینستاگرام دکتر مرزبان (کلیک کنید) | مشاوره و کوچینگ فردی با دکتر مرزبان (کلیک کنید)

برای دریافت راهنمای در واتس‌اپ (کلیک کنید) 09164052373

 

این محتوا چقدر براتون مفید بود؟

لطفا به محتوای ما با ستاره امتیاز دهید

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تاکنون کسی به این محتوا رای نداده! اولین کسی باشید که این محتوا را ارزیابی می کند...

درباره ی مدیر سایت علم ما

Avatar photo
علم ما یک سایت آموزشی و مشاوره‌ای هست که از سال 94 راه اندازی شد. در سایت علم ما به موضوعات راه اندازی و رشد کسب و کار و رشد و توسعه فردی می پردازیم. حتما از دوره های رایگان علم ما استفاده کنید.

مطلب پیشنهادی

100 روش و استراتژی های بازاریابی

روش و استراتژی بازاریابی فصلی | همراه با مثال

روش و استراتژی بازاریابی فصلی Seasonal Marketing   سلام به همراهان خوب علم ما. در این …

5 دیدگاه

  1. عالی بود
    استفاده کردم

  2. خیلی خوبه بود
    میشه روش برونگرا هم بزارید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *