معرفی و خلاصه کتاب زمین های الماس از راسل کانول
سلام به همراهان خوب علم ما. خوشبختی در حیاط خلوت شماست؛ پس با وسوسهی چراگاههای سبزتر کوچ نکنید! این جمله ایی است که راسل اچ. کانول در کتاب معروف خود گفته است. کتابی که باعث می شود دید شما نسبت به خیلی از مسائل تغییر کند. پس در مقاله معرفی و خلاصه کتاب زمین های الماس از راسل کانول با علم ما همراه باشید.
راسل اچ. کانول
دکتر راسل کانول (Russell Herman Conwell) در ایالات متحده زندگی می کرد. او در هر مقامی که بوده چه دانشجو، استاد، سخنور و … کارهای بزرگی را انجام داده و تا به امروز افکار و عقاید امیدبخش او میلیون ها انسان را به موفقیت و سعادت رسانده است. کتاب زمین های الماس مهمترین و مشهورترین اثر این استاد و نویسنده پر تلاش می باشد.
معرفی کتاب زمین های الماس
زمین های الماس کتابی سرشار از انگیزه و گنجینهای ارزشمند است که تمام مردم و به ویژه جوانان به آن نیاز دارند. دکتر راسل کانول در کتاب کم حجم و ارزشمند زمینهای الماس این عقیده را مطرح می کند که نباید موفقیت و خوشبختی را در دور دستها و شهرها و کشورهای دیگر جستجو کرد.
بلکه هر کس در هر کجای این دنیا که زندگی می کند اگر چشمان خود را خوب باز کند می تواند همهی منابع و فرصتها را برای خوشبختی و موفقیت در کنار خود بیاید. کتاب زمین های الماس، یک کتاب خواندنی برای همهی کسانی است که به دنبال فرصت هایی برای خوشبختی، ترفیع درجهی شغلی، پیشرفت درسی و … می گردند.
خلاصه کتاب زمین های الماس
راسل کانول اثر خود را با روایت داستانی واقعی از یک مرد پیر عرب که در سفری به سوی نینوا با او همنشین شده روایت می کند. واقعی بودن این داستان باعث می شود بیش از پیش به فوق العاده بودن آن واقف شویم و بتوانیم از آن به مثابهی الگویی برای رسیدن به خوشبختی و موفقیت استفاده کنیم.
راسل کانول در خلال این داستان به ما نشان می دهد که چگونه موفقیت یک ایدهی معنوی است. او به این فلسفه معتقد بود که همهی چیزهای خوب می توانند تحقق یابند. تنها کافیست آنها را با تمام وجود خود بخواهید.
این کتاب همچون زمینی از الماس است که می تواند شما را ثروتمند سازد. سرزندگی، امید و شور است که از این سخنرانی فوران می کند. نثر ساده و روان کتاب باعث می شود نتوانید پیش از به پایان رسیدن اثر آن را کنار بگذارید.
در حقیقت کتاب زمینهای الماس به شما یک نوع طرز تفکر متفاوت و بینشی جدید ارائه می کند که به واسطهی آن می توانید زندگی خود را، دقیقا در همان جایی که هستید، تغییر دهید، منابع و فرصت های خوشبختی را دور و بر خودتان ببینید. و به خوبی از آنها استفاده کنید.
به قول راسل کانول: خوشبختی در حیاط خلوت شماست پس با وسوسه ی چراگاه های سبزتر کوچ نکنید! به عبارتی، وقتی یار در خانه است نبایست گرد جهان گردید! داستانی که الهامبخش راسل کانول برای نوشتن کتاب زمینهای الماس بوده، یکی از افسانه های قدیمی ایرانی است.
بخشی از کتاب زمینهای الماس
سالها پیش به همراه جمعی گردشگر انگلیسی از حاشیه رودخانه دجله و فرات عبور می کردیم. در بغداد پیرمردی عرب را به عنوان راهنما و بلد راه استخدام کرده بودیم. این پیرمرد چنان آدم وراجی بود که از معاشرت با او ناخودآگاه یاد آرایشگرهای خودمان می افتادم؛ البته، او در پرحرفی دست آنها را هم از پشت بسته بود!
پیرمرد فکر می کرد در ازای پولی که گرفته نه تنها باید ما را به مقصد برساند، بلکه موظف است با نقل داستانها و حکایات جورواجور و عجیب و غریبش اسباب سرگرمی ما را هم فراهم کند.
بسیاری از داستانهایی را که آن روز تعریف کرد از خاطرم رفته و از این بابت اصلا ناراحت نیستم، اما یکی از آنها هیچ وقت از ذهنم بیرون نمی رود.
پیرمرد راهنما همینطور که افسار شتر مرا به دست داشت و آن را با خود می کشید، یک بند داستان تعریف می کرد تا اینکه دیگر از دست او ذله شدم و به حرفهایش گوش ندادم. وقتی دید محل نمی گذارم و گوش نمی دهم عصبانی شد. یادم هست برای این که باز توجه مرا جلب کند، کلاه ترکیاش را از سر برداشت و به شکلی دایرهوار آن را می چرخاند. زیرچشمی حرکات او را زیر نظر داشتم، ولی از ترس اینکه هوس تعریف داستان جدیدی به سرش نزند، مستقیم به صورتش نگاه نمی کردم.
مدت کوتاهی به همین منوال گذشت.
عاقبت، از روی کنجکاوی نگاهی به او انداختم و او هم فرصت را غنیمت شمرد و رفت سراغ داستان جدیدش.
سرتان را درد نیاورم، پیرمرد گفت: «داستانی که می خواهم برایت تعریف کنم، حکایتی است که جز برای دوستان صمیمیام برای هیچ کس نقل نمی کنم.»
وقتی روی عبارت «دوستان صمیمی» تاکید کرد گوش به صحبتهایش سپردم. و از این بابت خوشحالم! و مطمئنم که ۱۶۷۴ جوانی که به واسطه این سخنرانی از دانشکده فارغالتحصیل شدهاند نیز خوشحالند که به آن گوش دادهاند!
جمع بندی
زمینهای الماس کتابی سرشار از انگیزه و گنجینهای است که تما مردم و به ویژه جوانان به آن نیاز دارند. جالبتر این که اصل حکایت زمینهای الماس برگرفته از یک داستان کهن ایرانی است!
کتاب زمینهای الماس جزو بیست اثری می باشد که به عقیدهی جیم ران، نویسنده کتاب «دوازده ستون موفقیت» همه باید آن را در طول زندگیشان بخوانند. خواندن مطالب این کتاب تاثیر عمیق و فوقالعادهای بر شما می گذارد که دوست دارید آن را بارها و بارها مطالعه کنید.
آرشیو خلاصه برترین کتاب های هوش مالی و ثروت (کلیک کنید)
نقشه راه کتاب و مطالعه (کلیک کنید)
کتاب جالبی هست
یکبار خوندنش ارش داره
داستان های جالبی داره