افرادی که با خودشان صحبت می کنند نابغه اند نه دیوانه!
افرادی که با خودشان صحبت می کنند عموما از سایرین باهوش ترند.آنها نابغه اند نه دیوانه _ زیرا:
۱- حافظه شما را تحریک می کند:
وقتی با خودتان صحبت می کنید، مکانیسم های حسی تان فعال می شود. از آنجا که می توانید آن کلمه را تجسم کرده و پیش چشم تان نمودار کنید، حفظ آن برای حافظه تان آسان تر می شود و در نتیجه به خاطر آوردن آن برای ذهن تان آسان تر خواهد بود.
۲- به تمرکز حواس تان کمک می کند:
زمانی که با خودتان بلند صحبت می کنید، روی وظیفه تان متمرکز می شوید و همین موضوع به شما کمک می کند به سرعت، آن چیز را بشناسید و تشخیص دهید. البته این کار تنها زمانی به شما کمک می کند بدانید چیزی که دنبالش هستید چه شکلی است. به عنوان مثال، شما می دانید مداد چه شکلی است. پس زمانی که نام مداد را بلند تکرا می کنید، مغزتان فورا تصویر آن را در ذهن تان ترسیم می کن اما اگر ندانید مداد چه شکلی است دیگر بلند صحبت کردن هیچ تاثیری ندارد.
۳- به شما کمک می کند افکارتان را روشن و واضح کنید:
فرض کنید از کسی عصبانی هستید و احساس می کنید می خواهید به آن فرد صدمه بزنید. آیا برای این مسئله به متخصص مراجعه می کنید؟ مسلما نه! شاید خودتان را در حبس کنید و با خودتان حرف بزنید. جوانب مثبت و منفی خالی کردن خشم خود را روی آن فرد می سنجید و در نهایت آرام می شوید.
۴-وقتی با خودتان صحبت می کنید، مکانیسم های حسی تان فعال می شود:
به مغزتان کمک می کند با بازدهی بیشتری کار کند. افرادی که هنگام جستجو برای یافتن چیزی مرتبا نام آن را با خود تکرار می کنند بسیار سریع تر از آنهایی که در سکوت این کار را می کنند قادر به یافتن آن شی هستند. تکرار کلمات با صدای بلند برای ذهن مانند جرقه ای عمل می کند که بتواند اشیای شناخته شده را به خاطر آورد و آنها را ملموس تر کند.
۵- در یادگیری به کودکان کمک می کند:
کودکان آنها هرگز ساکت نمی شوند اما این چیز خوبی است. آنها با گوش دادن و تکرار صحبت های پدر و مادرشان، کلمات، صرف فعل و دستور زبان را یاد می گیرند. این موضوع به آنها کمک می کند راحت تر مسائل و فعالیت های مختلف را پشت سر بگذارند.
۶- به سازماندهی افکارتان کمک می کند:
افکار همواره در ذهن ما در حال حرکتند و اگر کنترل نشوند، می توانند بسیار خسته کننده باشند. بیان کردن افکارتان به شما کمک می کند چیزهای بزرگی را که بر شما تاثیرگذار هستند، اولویت بندی کنید.
می توانید بفهمید مسائل و مشکلات کوچک بسیار بی ارزش و ناچیز هستند و اکثر مواقع بی نتیجه در حال تکاپو و فعالیت های زیادی هستیم. همچنین با این کار قادر خواهیم بود با دید منطقی تری به جهان اطراف مان بنگریم.
۷-به دستیابی اهداف تان کمک می کند:
نه تنها صحبت کردن درباره لیست وظایف به شما کمک می کند راحت تر آنها را اولویت بندی کنید، بلکه این کار همچنین اهداف شما را نیز قابل دسترس تر می سازد. صحبت کردن درباره لیست کارهای تان نیز باعث می شود خودتان را در حال تکمیل و اتمام وظایفی ببینید که برای خودتان نوشته اید.
به زبان آوردن اهداف تان با صدای بلند موجب تمرکز حواس، تقویت پیام، کنترل مسیر احساسات و همچنین اجتناب از هرگونه حواس پرتی می شود.
۸- به کاهش استرس کمک می کند:
صحبت کردن با خود به شما کمک می کند خودتان را برای زمان های سخت و دشوار زندگی مانند گفتگو با یک دوست، همکار یا رییس آماده کنید. خواه به صورت ساده با خودتان صحبت کنید خواه به تمرین آنچه قصد گفتنش را دارید بپردازید، شنیدن کلماتی که از دهانتان بیرون می آید آن عمل و اقدام را شدنی می سازد و به شما اجازه می دهد با شجاعت و اعتماد به نفس بیشتری با شرایط سخت مواجه شوید.
۹- پرورش اعتماد به نفس:
افرادی که با خود صحبت می کنند قادر به تجزیه و تحلیل شرایط هستند و می توانند به صورت مستقل و بدون هرگونه راهنمایی خارجی به نتیجه گیری برسند. در واقع به نوای درونی مان گوش می دهیم و می توانیم آنچه را که واقعا می خواهیم به عنوان تجربه به دستش آوریم، کشف کنیم.
افرادی که زمان شان را با صحبت کردن و گوش دادن به خود می گذرانند، خود را بسیار خوب می شناسند.
سلام
عالی بود
mesle hamishe
khooooooooob
خدارووووووشکر :)))