تست آنلاین: آیا من دیوانه ام!
سنجش آنلاین سلامت روانی!
سلام به همراهان علم ما، در این صفحه به (تست آنلاین: آیا من دیوانه ام!) می پردازیم، با علم ما، همراه باشید!
بهداشت روانی یا سلامت روان به معنی وجود بهزیستی روانشناختی یا عدم وجود بیماری روانی است. وضعیت سلامت روان به کسی اطلاق میشود که عملکردش «در سطح قابل قبولی از تنظیم عاطفی و رفتاری» باشد. از دیدگاه روانشناسی مثبت گرا یا کل نگر، سلامت روان شامل توانایی فرد در لذت بردن از زندگی و ایجاد تعادل بین فعالیتهای زندگی و تلاش برای دستیابی به تاب آوری روانشناختی است.
طبق نظر سازمان بهداشت جهانی (WHO)، سلامت روان شامل «بهزیستی ذهنی، خودکارآمدی ادراک شده، خودمختاری، توانمندی، وابستگی بین نسلی و خود شکوفایی تواناییهای فکری و عاطفی فرد و همچنین موارد دیگر است». WHO به علاوه اظهار میدارد که بهزیستی فرد در تحقق بخشیدن به تواناییهای خود، مقابله با فشارهای عادی زندگی، کار مولد و ایفای نقش در اجتماع است. تفاوتهای فرهنگی، ارزیابیهای ذهنی و نظریههای تخصصی مختلف، همه بر چگونگی تعریف «سلامت روان» تأثیر میگذارد.
شما چقدر دیوانه هستید؟!
براساس گفته مجله جراحی انگلستان (۱۹۹۹)، سلامت روان عملکرد موفقیتآمیز کارکردهای ذهنی است که منجر به فعالیتهای مولد، روابط ارضاکننده با افراد دیگر و فراهم آوردن توانایی انطباق با تغییرات و مقابله با مشکلات میشود. اصطلاح بیماری روانی بهطور کلی به کلیه اختلالات روانی (بیماریهایی که با تغییر در تفکر، خلق و خو یا رفتار همراه است و منجر به پریشانی یا اختلال عملکرد میشود) قابل تشخیص اطلاق میشود.
سلامت روان و بیماری روانی به هم پیوسته هستند. افرادی که از سلامت روانی بهینه برخوردار هستند میتوانند یک بیماری روانی هم داشته باشند و افرادی که هیچ بیماری روانی ندارند نیز میتوانند از لحاظ روانی از وضعیت ضعیفی برخوردار باشند.
اشتراک گذاری در: واتس آپ | تلگرام
نکته: این فقط یک تست آنلاین است و نظر پزشک یا مشاور نیست! با چند پرسش و تست نمی شود به سلامت روانی خود پی ببریم!
سلامت روانی برای همه ی ما مهم است و برای بررسی سلامت روانی خود باید به پزشک مراجعه کنیم.
این تست رو براتون طراحی کردیم که با توجه به سوالات، بتونید سلامت روان خودتون رو مشخص کنید.
تست آنلاین: آیا من دیوانه ام!
خلاصه آزمون
0 سوال از 20 سوال تکمیل شد.
سؤالات:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
اطلاعات
توجه! قبل از شروع:
سوالات رو بصورت کاملا منطقی و به دور از هیجان پاسخ دهید
برای هر سوال کمی مکث کنید بعد جواب دهید…
برای برخی از سوالات راهنما گذاشتیم، اگر روی گزینه نکته کنار سوال کلیک کنید، می توانید از راهنما استفاده کنید.
شما قبلا این آزمون را به پایان رسانده اید و نمی توانید مجددا درون آن شرکت کنید.
آزمون در حال بارگذاری است
برای شروع آزمون لازم است که ثبت نام کرده و به حساب کاربری خود وارد شوید.
برای شروع آزمون، لازم است آزمون زیر را به اتمام برسانید.
نتیجه
به 0 سوال از 20 سوال به درستی پاسخ داده اید.
زمان شما:
زمان سپری شده است
امتیاز شما 0 از 0 است، (0)
میانگین امتیاز کاربران | |
امتیاز شما |
دسته بندی ها
- دسته بندی نشده 0%
تـفـسـیـر آزمـون
نکته مهم!!! این فقط یک تست آنلاین هست که بر اساس پاسخ های شما به سوالات مشخص، نتیجه گیری می کند.!
این تست پزشکی و مشاورهای نیست که بر اساس جواب آن، مسیر زندگی خودتون رو طراحی کنید یا خودتون رو قضاوت کنید!
در نگاه اول این تست رو یک تست سرگرمی ببینید،
در نگاه دوم، با توجه به سوالات کمی به رفتار های خودتون بیشتر توجه کنید و سعی کنید عادات جدیدی بوجود بیاورید،
و در نهایت برای سلامتی ذهنی و جسمی خود، وقت بگذارید و پیش مشاورین با تجربه برید، پیش مشاور رفتن به معنای دیوانه بودن نیست! به این معنا است که شما برای خودتون ارزش قائل هستید و همواره دوست دارید بهترین خودتون باشید.
0 تا 50: سالم یا نرمال
نرمال: شما فردی نرمال و از سلامت روانی برخوردار هستید.
واقعیت این است که ما در فضایی از استرس و اضطراب به سر میبریم. فرد نرمال باید بتواند با این استرسها مقابله کند. متاسفانه ما با بسیاری از فقدانها، مشکلات مالی و اقتصادی، مسائل اجتماعی و محیطی، مسایل سیاسی و… روبرو هستیم. فرد باید بتواند با این مشکلات و شرایط زندگی کنار بیاید، برای آنها راه حل پیدا کند. کسی که زود میشکند و در برابر اندک استرسی کمر خم میکند، نرمال نیست.
51 تا 80: متوسط / نزدیک به بیماری
مشکوک به بیماری: شما مشکوک به بیماری هستید. مشکلات و اختلالات روانی هم مانند مشکلات جسمانی بخشی از زندگی هر فرد هستند که با پیگیری، ممارست و شرکت در جلسات مشاوره روان درمان یا همان مشاوره روانشناسی قابل درمان هستند.
کناره گیری از اجتماع و خانواده، افسردگی، نوسان خلق و خویی که باعث میشود گاهی بشدت خوشحال و گاهی بشدت افسرده باشید از نشانه های وجود بیماری روانی است. پس مهمه که زود به این نشانه ها آگاه شوید و به دنبال درمان آنها باشید.
صحبت با مشاور و روانشناس، پیاده روی و ورزش، کشیدن نفس عمیق آگاهانه در طول روز و مدیتیشن میتواند شما را از اختلالات روانی نجات دهد.
81 تا 100: بیمار
بیمار: شما دارای ویژگی های بیماری هستید و باید با مشاور و روانشناس صحبت کنید.
بیماری روانی به گروهی از بیماریها گفته میشود که با تاثیر بر تفکر و رفتار، باعث ایجاد ناراحتی برای فرد مبتلا یا ایجاد ناتوانی در وی میشوند. علت بیماریهای روانی به خوبی شناخته شده نیست ولی آنچه مسلم است این است که عوامل ژنتیک، استرسهای مختلف و نوع تعامل فرد با دیگران در ایجاد یا بروز آنها مؤثر است. افسردگی، اضطراب، وسواس، اختلال دوقطبی و اسکیزوفرنیا از جمله این اختلالات هستند.
انسانهای بیتفاوت، بیاحساس، افسردگی شدید و غیرکنجکاو و غیرعلاقمند به موضوعات روزمره، انسانهای نرمالی نیستند بنابراین فردی که زیباییها را تقدیر و تحسین نمیکند و نسبت به آنها کنجکاو نیست طبیعی و نرمال نیست. فرد نرمال، فقط دریافتکننده محبت نیست و خود نیز به دیگران مهر میورزد، بنابراین فردی که همنوعش برایش مهم نیست و روابط عاطفیاش با فرزند، همسر، دوست، خواهر و برادر و… کند یا ضعیف است یا بر عکس آن قدر روابط عاطفیاش بیش از حد میشود که به وابستگی میانجامد نرمال نیست.
نکته: این فقط یک تست آنلاین است و نظر پزشک یا مشاور نیست! با چند پرسش و تست نمی شود به سلامت روانی خود پی ببریم!
سلامت روانی برای همه ی ما مهم است و برای بررسی سلامت روانی خود باید به پزشک مراجعه کنیم.
پیشنهاد ویژه:
دوره های رایگان زیر حالت رو عالی میکنه…
این تست رو واسه دوستات بفرست 🙂
و
لطفا نظراتتون را در مورد این تست در زیر همین صفحه بنویسید…
اشتراک گذاری در تلگرام
اشتراک گذاری در واتس آپ
لینک تست:
https://elmema.com/online-test-do-i-am-crazy/15414
https://elmema.com/online-test-do-i-am-crazy/15414
برای بازگشت به نقشه راه تست های آنلاین (کلیک کنید)
بیش از 100 تست آنلاین خودشناسی و سرگرمی (کلیک کنید)
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- پاسخ داده شده
- مرور
- سوال 1 از 20 سوال
1. سوال
1_ اکثرا اوقات چه احساسی دارید؟
صحیحنادرستنکته
توضیحات بیماری افسردگی:
همه ی ما گاهی احساس غم، تنهایی یا نداشتن اعتماد به نفس را تجربه می کنیم. معمولا این حال بد روحی واکنشی به وقایع زندگی بوده و کاملا گذرا است.
افسردگی یک اختلال روانی جدی است. نشانه های اصلی آن حال بد روحی یا ناتوانی در لذت بردن از زندگی است.
راه تشخیص بیماری: افراد مبتلا به افسردگی توانایی تمرکز کردن را از دست می دهند و سعی می کنند از ارتباط با دوستان و نزدیکان شان خودداری کنند. این افراد روی جنبه های منفی زندگی تمرکز می کنند و از کمبود عزت نفس رنج می برند. به علاوه، افسردگی علائم فیزیکی هم دارد، مثل بی خوابی، احساس درد در قلب و معده و کاهش وزن.
- سوال 2 از 20 سوال
2. سوال
2_ آیا فردی هستید که اهمیتی به اینکه کلام یا رفتارتان کسی را برنجاند نمی دهید؟
صحیحنادرستنکته
توضیحات بیماری:
بیشتر افراد، اگر رفتار اشتباهی در مورد کسی مرتکب شوند، حتی اگر کم هم شده، احساس گناه یا ناراحتی می کنند، چه از روی عمد کاری کرده باشند و چه تصادفا و غیرعمد. بیماران روانی، چنین احساسی ندارند. فرد روانی می تواند حتی نزدیک ترین فرد به خود را آزار بدهد و حتی از نظر فیزیکی با او برخورد کند، بدون اینکه احساس پشیمانی داشته باشد، چون توانایی احساس افسوس و رحم را ندارد. شاید متوجه بشوید که چند کلمه حرف تان چگونه اعتماد بنفس همکارتان را نابود کرده است، اما اهمیتی ندهید و هیچ احساس بدی نکنید.
- سوال 3 از 20 سوال
3. سوال
3_ آیا بارها و بارها برای تان پیش آمده که به نفع خودتان، دیگران را گول بزنید؟ چه غریبه و چه آشنا؟
صحیحنادرستنکته
توضیحات بیماری:
برای یک بیمار روانی، خیلی طبیعی و عادی است که با دیگران ارتباطی برقرار کند که تنها هدفش، کسب منفعتی برای خودش باشد، حتی به قیمت دغلکاری و فریب دادن آنها. حتی برخی از بیماران روانی، از گول زدن دیگران لذت می برند و برای شان نوعی تفریح و سرگرمی است!
- سوال 4 از 20 سوال
4. سوال
4_ آیا همیشه نگران هستید؟ مثلا نگران اینکه آنقدر که باید خوب نیستید، یا نگران هستید که بقیه راجب شما چه فکر میکنند.(منظور نگرانی شدید و خارج از کنترل است)
صحیحنادرستنکته
توضیحات بیماری:
بعضی افراد به راحتی و برای هر مسأله ای نگران می شوند و شخصیت درونی شان به گونه ای است که آن ها را دائما درگیر نگرانی می کند. این افراد نگران قضاوت دیگران درباره ی خودشان هستند و تصور می کنند هرگز آنقدری که باید خوب نیستند. این تشویش بیهوده در مجموع در نتیجه ی عدم اعتماد به نفس، بدگمانی و فکر کردن به اتفاقات بد است.
- سوال 5 از 20 سوال
5. سوال
5_ آیا زیاد دروغ می گویید فقط به این دلیل که می توانید؟
صحیحنادرستنکته
معمولا وقتی کسی دروغی می گوید، برای خودش دلیلی دارد. ممکن است بخواهد از مواجهه با چیزی فرار کند، یا به احساسات کسی که دوستش دارد لطمه نزند. اما در مورد بیماران روانی اینطور نیست، آنها بی اختیار و وسواس گونه دروغ می گویند.
دروغگویی وسواسی خیلی با دروغ مصلحتی یا دروغ سفید تفاوت دارد. بیماران روانی معمولا به خاطر عدم صداقت مزمن شان شناخته شده هستند، و هر وقت که بتوانند بدون هیچ دلیل منطقی، دروغ می گویند. اگر دیدید اغلب در حال دروغگویی هستید، و انگیزه ای هم برای حمایت از دروغ های خود ندارید، ممکن است یک بیماری روانی باشید!
- سوال 6 از 20 سوال
6. سوال
6_ آیا همیشه عمدا اشتباهات تان را تکرار می کنید؟
صحیحنادرستنکته
یک بیمار روانی، فرق بین درست و نادرست را می داند، اما تلاشی برای اصلاح رفتارهای غیرمتعارفش نمی کند. از آنجایی که یک بیمار روانی، اهمیتی به اثر رفتار منفی اش بر دیگران نمی دهد، دلیلی هم برای ترک آن رفتارش نمی بیند. او به خوبی می بیند عملکرد اشتباهش چه عواقبی دارد، اما هرگز دست از تکرار آن برنمی دارد.
- سوال 7 از 20 سوال
7. سوال
7_ آیا دارای اختلالات خلق و خوی هستید؟ مثلا گاهی بشدت شاد و بعد از آن بی دلیل بشدت ناراحت و افسرده میشید؟
صحیحنادرستنکته
این اختلالات که اختلالات عاطفی نیز نامیده می شوند شامل احساسات دائمی غم و اندوه یا دوره هایی با احساس شادی بیش از اندازه یا نوسان بین شادی مفرط و اندوه مفرط هستند. شایع ترین اختلالات خلق و خوی عبارتند از افسردگی، اختلال دوقطبی و اختلال ادواری خویی.
- سوال 8 از 20 سوال
8. سوال
8_ آیا به طرز خطرناکی، رفتارها یا هوس های ناگهانی دارید؟ آیا شما کسی جز خودتان برای تان مهم نیست و فکر می کنید کسی هم حق ندارد بابت اشتباهات خطرناک تان، شما را مجازات کند؟
صحیحنادرستنکته
یک فرد روانی، حس همدلی و درک شرایط را ندارد، به همین دلیل بی پروا و بی ملاحظه است، نمی تواند عواقب رفتارهایش را ببیند و برای همین زیاد پیش می آید که ناگهانی، بدون فکر و با بی دقتی دست به کاری خطرناک بزند، مثلا در بزرگراه، ناگهان سرعتش را کم می کند، و اصلا هم به پیامدهای احتمالی اش نمی اندیشد. به گفته ی دیگران، آدم مسئولیت پذیری نیستید و حس همیاری ندارید
برای یک بیمار روانی، نمی تواند بفهمد چرا باید کاری برای کسی انجام دهد که سودی برایش ندارد. چرا باید وقتش را برای کاری تلف کند که منفعتی برای شخص خودش ندارد و فقط یک نفر دیگر، نتیجه اش را خواهد دید؟
- سوال 9 از 20 سوال
9. سوال
9_ آیا صداهایی میشنوید که بقیه نمیشنوند و یا اشیایی می بینید که بقیه نمی بینند؟
صحیحنادرستنکته
توهم زمانی اتفاق می افتد که صداها و چیزهایی را که وجود ندارند حس کرده و یا شنیده می شوند. ممکن است فرد بیمار با صداهایی که توسط دیگران شنیده نمی شوند صحبت کند و یا دیگران را تشویق به شنیدن آنها کند. توهم ممکن است باعث آسیب رساندن به دیگران شود.
پارانویا نوعی بیماری روانی است که نشانه ی آن توهم است. این توهمات با واقعیت در تناقض هستند و تنها در تخیل شخص مبتلا وجود دارند. به همین دلیل افراد مبتلا به پارانویا همیشه به دنبال آن هستند که معنای توهمات شان را پیدا کنند درحالی که چنین چیزی بعید است.
راه تشخیص بیماری: در اختلال پارانویا، فرد دست از فعالیت اجتماعی می کشد، مثلا فرد کارش را کنار می گذارد و شروع به گوش دادن به صداهایی می کند که از یک اتاق خالی می شنود. با این حال، اغلب این توهمات بیشتر بر اساس حدس و گمان و احساسات شخص هستند، نه واقعیت.
- سوال 10 از 20 سوال
10. سوال
10_ آیا فکر میکنید نیروهای ماورایی و یا خارجی افکار شما را کنترل می کند؟
صحیحنادرستنکته
هذیان عقاید متعصبانه فردی هستند که هیچ پایه واقعی ندارند، شایعترین زیر مجموعه جنون جوانی، جنون جوانی پارانوئید (بدبینانه) است که در آن عقاید غیر منطقی مبنی بر اینکه دیگران علیه فرد بیمار توطئه می چینند یا به آنها آسیب می رسانند را دارند. مثلاً بعضی افراد دچار جنون جوانی ممکن است باور داشته باشند که نیروهای ماورایی و یا خارجی افکار آنها را کنترل می کند و یا تلویزیون رفتارهای آنها را جهت می دهد.
معمولا علائم منفی با اختلال تدریجی در عملکرد همراه می باشند که باعث کمتر اجتماعی شدن فرد می شوند. این علائم می تواند شامل بی احساسی / احساسات نامتناسب مانند ( خندیدن هنگام توصیف تصورات وحشتناک) و تغییر در صحبت کردن ( صحبت کند و یکنواخت ) می شوند.
- سوال 11 از 20 سوال
11. سوال
11_ آیا مدتیه از دوستان و اجتماعات اجتماعی خودداری میکنید؟
(اگر فردی درون گرا باشید و تنهایی را به شلوغی و دوستانتان ترجیح دهید بیماری محسوب نمیشد و رفتاری کاملا عادی است).
صحیحنادرستنکته
برخی از افرادی که با بیماری روانی دست و پنجه نرم میکنند، از اجتماعات و معاشرت با دوستان یا اعضای خانواده خود جلوگیری میکنند. شما ممکن است با دیگران برای انجام کارهای مختلف قرار بگذارید؛ اما پس از نزدیک شدن به تاریخ رویداد از این که مجبور شوید سر قرار بروید ترس خواهید داشت. این حتی میتواند باعث شود شما اعضای خانواده یا دوستان خود را هنگامی که میخواهند فقط برای سلام کردن به شما سر بزنند، رد کنید. بیماری روانی اغلب باعث میشود افراد بخواهند از جامعه کناره بگیرند و تنها باشند. ممکن است شما از افراد در زندگی و موقعیتهای اجتماعی خود اجتناب کنید؛ زیرا از بیماری روانی رنج میبرید.
حتی ممکن است در فعالیتهای خود به صورت آنلاین نیز متوجه تغییراتی شوید. برخی از افراد وقتی احساس افسردگی میکنند به طور کامل از پست گذاشتن در شبکههای اجتماعی خودداری میکنند؛ در حالی که برخی دیگر برای درخواست کمک، مطالب افسرده کننده در شبکههای اجتماعی منتشر میکنند. اقدامات شما در شبکههای اجتماعی میتوانند تعیین کننده خوب یا بد بودن سلامت روانیتان باشد. اگر دوستان یا اعضای خانواده شما متوجه شده اند که شما مشکلی دارید، پس باید به آنها توجه کنید؛ زیرا این میتواند به معنای این باشد که بیماری روانی در حال تغییر دادن زندگی شما به طرز منفی است.
- سوال 12 از 20 سوال
12. سوال
12_ آیا از چیزهایی که قبلا دوست داشتید لذت نمیبرید؟
صحیحنادرستنکته
آیا لذت بردن از چیزهایی که روزگاری دوستشان داشتید، برایتان سخت شده است؟ بیماریهای روانی اغلب تمرکز روی چیزهایی را که افراد از آن لذت میبرند دشوار میکند. ممکن است احساس کنید علاقه خود را به سرگرمیهایی که قبلاً شادی زیادی به زندگی شما میآوردند، از دست داده اید. این میتواند کار بیماری روانی باشد که شادی شما را ازتان گرفته و احساس میکنید دیگر هیچ چیزی در زندگی اهمیت ندارد. این میتواند پاسخ سوال ” چرا من هرگز خوشحال نیستم؟ ” باشد. اگر چیزهایی که معمولاً شما را خوشحال میکنند، دیگر تاثیری روی حال خوبتان ندارند، نشان دهنده آن است که بیماری روانی تاثیر مهمی در زندگی شما دارد.
- سوال 13 از 20 سوال
13. سوال
13_ آیا انجام فعالیتهای ساده روزانه برایتان سخت شده؟
صحیحنادرستنکته
مبارزه با بیماری روانی سخت است و میتواند به شما این احساس را القا کند که اصلاً انرژی ندارید. اگر بیدارشدن در صبح برای شما خیلی سخت باشد، بعید به نظر میرسد در طول روز انرژی کافی داشته باشید تا مسئولیتهای روزمره خود را به انجام برسانید. این حتی میتواند شامل کارهایی باشد که در شرایط عادی برای شما ساده هستند. افرادی که با بیماری روانی دست و پنجه نرم میکنند، ممکن است انگیزه کافی حتی برای تمیز کردن خانه، شستن ظرفها و تاکردن لباسها را هم نداشته باشند و این کارها برایشان بسیار سخت به نظر برسد.
مشکلاتی از این دست میتواند نشانه آن باشد که شما دچار افسردگی شده اید. افسردگی بر زندگی میلیونها نفر در دنیا تأثیر میگذارد، بنابراین احساس تنهایی نکنید. این یک بیماری روانی است که میتواند انرژی شما را بگیرد و این احساس را به شما القا کند که توانایی انجام کار زیادی را ندارید. این که بخواهید کارهایتان را انجام دهید، اما افسردگی مانع راهتان شود، واقعا کلافه کننده است. برخی از افراد چنان افسردگی شدیدی دارند که حتی صبح ها، بلند شدن از رختخواب برایشان مشکل است.
- سوال 14 از 20 سوال
14. سوال
14_ آیا تمرکز کردن روی کارها برای شما سخت است؟
صحیحنادرستنکته
بیماری روانی هم چنین میتواند تمرکز روی کارها را برای شما سخت کند. ذهن شما ممکن است به هم ریخته و به دنبال مشکلاتی باشد که در حال حاضر با آن مواجه هستید. افرادی که از اختلالات اضطرابی رنج میبرند معمولاً دارای مشکلات تمرکز هستند و شما هم اگر میخواهید بر این مشکل غلبه کنید، باید کمک بگیرید. عدم توانایی تمرکز، یک نشانه قابل توجه است که شما یک بیماری روانی مبتنی بر اضطراب دارید و باید کمک بگیرید. شما مجبور نیستید که به خاطر مسائلی از این دست به تنهایی رنج ببرید؛ چرا که برای غلبه بر اضطراب، درمانهایی در دسترس است.
- سوال 15 از 20 سوال
15. سوال
15_ آیا احساس گناه میکنید؟
صحیحنادرستنکته
انتقاد افراطی به خود، نداشتن عزت نفس یا احساس بیارزش بودن ممکن است نشانههایی از اختلال روان از قبیل افسردگی باشد
- سوال 16 از 20 سوال
16. سوال
16_ آیا دچار تیک یا رفتارهای تکراری شده اید؟
صحیحنادرستنکته
انجام رفتارهای تکراری یکی دیگر از نشانههای استرس و اضطراب مداوم است. افرادی که دچار اضطراب هستند در بیشتر مواقع احساس ناآرامی دارند و بنابراین رفتارهای تکراری از خود بروز میدهند. همچنین این ناآرامی موجب اختلال در خواب و احساس خستگی میشود.
- سوال 17 از 20 سوال
17. سوال
17_ آیا دوستی های تان دوامی ندارد؟
صحیحنادرستنکته
آدم ها دوست ندارند با کسی وقت بگذرانند که فریب شان می دهد، قابل اعتماد نیست، اهل کمک نیست، آزاردهنده است، و عاشق ماجراسازی های زجرآور است. بنابراین بسیاری از بیماران روانی، برای شکل دادن و برقراری دوستی های بلند مدت، مشکلات اساسی دارند، زیرا با هیچکس، دوستانه و صادقانه و صمیمی رفتار نمی کنند. اگر شما هم کسی هستید که حتی یک دوست صمیمی ندارید، ممکن است رفتارهای اجتماعی تان نیاز به اصلاح و درمان داشته باشد.
- سوال 18 از 20 سوال
18. سوال
18_ آیا در فکر این هستید که به زندگی خود پایان دهید و خودکشی کنید؟
صحیحنادرستنکته
فکر به مرگ از علائم افسردگی شدید است.
- سوال 19 از 20 سوال
19. سوال
19_ آیا درگیر مواد مخدر یا الکل هستید؟
صحیحنادرستنکته
اعتیاد به مواد مخدر یا مصرف الکل میتواند از وجود بیماری روانی ناشی شود. افرادی که برای مواجهه با فشارهای روانی یا عاطفی به استعمال این مواد رو میآورند به تدریج به آن وابسته میشوند.
- سوال 20 از 20 سوال
20. سوال
20_ آیا زود عصبانی می شوید و بعد از حمله به دیگری ابدا هم احساس پشیمانی نمی کنید؟
صحیحنادرست
خیلی باحال بود
ممنون
من 26 شدم خداروشکر 🙂
تست هاتون عالیه
واسه همه دوستام فرستادم :))))))))))))))))))))))
دوستان حتما از :
راهنما استفاده کنید، اگر روی گزینه نکته کنار سوال کلیک کنید، می توانید از راهنما استفاده کنید.
خداروشکررررررررررررررر سالمممممممممممممممممممم
چ.. چرا 66؟؟؟ من… من که ادم بدب نیستم فقط گاهی اوقات..
چه ربطییییی داره مگه کسی مشکل روان داره حتما آدم بدیه!!! خدا شفات بده
۷۶ زیاده…
من نمی توانم هیچکدام از گزینه ها را انتخاب کنم. چرا؟!!.
78..
کم نیست😄
ممنونمتست خوبی بود،پیشنهاد می کنم تعداد تست ها بیشتر باشه که درصد خطا کمتر بشه و همچنین سوالی وجود داشت در مورد دروغگویی که در هر سه گزینه جواب دروغگویی تحمیل میشد فکر میکنم میتونست چهار گزینه داشته باشه و یا گزینه ها واضح تر باشن
سلام دوست خوبم
ممنون از پیشنهاد خوبتون
چشم حتما
با سلام
با تشکر از این خدمات رایگان و مفید ، اما با توجه به تفاوتهای بنیادین هر شخص و روحیات و شرایط و مشکلاتش ، ممکن هست این گونه تستها خیلی جامع و کامل نباشند.
سلام دوست خوبم
قطعا همینطوره
همهی تست های آنلاین فقط بخشی کوچک از واقعیت رو میگن.
برای بررسی دقیق و همه جانبه (در هر زمینه ای) نیاز هست که فرد با توجه به شخصیت، شرایط زندگی، طرز فکر و … به مشاور و متخصص اون حوزه مراجعه کنه و بررسی بشه.
عالی بود با اینکه فهمیدم نزدیک به مرز خل و چلی هستم لذت بردم بسیار مفید بود و ضمنا حس خوبی بهم دست داد با تشکر از عوامل محترم😅😅
ممنون از انرژی تون :))))))
خب پس مطمئن شدم روانیم
نمونه این تست رو قبلا در کارت سلامت رانندگان داشتیم که بعدا حذف اش کردند , بسیار مزخرف و به نوعی اراجیف بافیه , با این چیزها به سلامت روانی کسی نمیشه پی برد , اینکه کسی بگه : خوابم کم شده و چیزی خوشحالم نمیکنه , به دیگران شک دارم , پس نتیجه بده , طرف روان پریش شده ,, بسیار دور از واقعیته . که بر عکس کنی میشه آدم سالم یعنی : همیشه مثبت , شنگول , خندان , بزن برقص , اجتماعی , دوست باز , پر اشتها , فول شارژ ! و … نه عزیز ! , مردم رو بازی ندید .
سلام دوست خوبم
کل صفحه نتایج را مطالعه کنید!
نوشته شده که:
نکته: این فقط یک تست آنلاین است و نظر پزشک یا مشاور نیست! با چند پرسش و تست نمی شود به سلامت روانی خود پی ببریم!
سلامت روانی برای همه ی ما مهم است و برای بررسی سلامت روانی خود باید به پزشک مراجعه کنیم.
سلام من جوابم ۸۰ شد ، یعنی باید به روانپزشک مراجعه کنم ؟ راستش ممکنه بخاطر نوجوونی باشه ؟ مثلا وقتی عصبی میشم کاملا کنترلم از دست میره ، از ۱۱ سالگی به بعدم همه بهم میگن سرد و بی احساس شدی و دگر ازاری میکنم. ممکنه به سرایطم بستگی داشته باشه چون تو خونه ما همه عصبی و شاکی هستن و خودخواه
سلام دوست خوبم
خیر!
این فقط یک تست آنلاین است!
نکته: این فقط یک تست آنلاین است و نظر پزشک یا مشاور نیست! با چند پرسش و تست نمی شود به سلامت روانی خود پی ببریم!
سلامت روانی برای همه ی ما مهم است و برای بررسی سلامت روانی خود باید به پزشک مراجعه کنیم.
من نمرهم 54 شد
واسه من 1 شد آخرین جون