سرخط خبرها
خانه / کتاب و مطالعه / معرفی و خلاصه کتاب / معرفی و خلاصه کتاب خودشناسی به روش یونگ از مایکل دانیلز
معرفی و خلاصه کتاب
معرفی و خلاصه کتاب

معرفی و خلاصه کتاب خودشناسی به روش یونگ از مایکل دانیلز

معرفی و خلاصه کتاب خودشناسی به روش یونگ اثر مایکل دانیلز

 

سلام به همراهان علم ما، در این مقاله با معرفی و خلاصه کتاب خودشناسی به روش یونگ از مایکل دانیلز آشنا می شوید. با علم ما همراه باشید.

 

معرفی نویسنده:

دکتر مایکل دانیلز متولد 1950 یک روانشناس و متخصص روانپزشکی بریتانیایی است. او یک روانشناس متخصص و عضو انجمن روانشناسی بریتانیا است. دنیلز همچنین به عنوان یک روان درمانگر افتخاری (سایکودینامیک) در سرویس بهداشت ملی بریتانیا به مدت شش سال آموزش و تمرین کرد. او روانشناس زبده‌ای است که علاقه‌ای دیرین به مکتب روانشناسی یونگ و موضوع خودشکوفایی دارد.

 

مترجمین کتاب:

مترجم:  اسماعیل فصیح

انتشارات: فرهنگ نشر نو

 

درباره کتاب خودشناسی به روش یونگ:

خودشناسی به روش یونگ تکنیک جدیدی از خودشناسی را بر اساس تئوری های روانشناختی کارل یونگ نشان می دهد.

مایکل دانیلز با تشریح “رمز واژه” که آن را تکنیک خاصی با توجه به نظریات یونگ برای خود شناسی می داند در 9 فصل جذاب و ساده هم به افرادی که چیزی از نظریات یونگ نمی دانند و هم به علاقه مندان به یونگ تکنیک جدید و جالبی را برای خودشناسی می آموزد.

این تکنیک به شما امکان می دهد نوع شخصیت روانشناختی خود را شناسایی کرده و ساختار و پویایی شخصیت خود را کشف کنید. یادگیری اینکه بین قوای مختلف و تمایلات موجود در روانمان تمایز وجود دارد، راه را برای درک بیشتر «خود» و روابط شخصی مان باز می کند. این کتاب سرگرم کننده و ساده و برای همه قابل فهم است. خودشناسی به روش یونگ خوانندگان را قادر می سازد تا نتایج خود را با پیروی از دستورالعمل های ساده که نیازی به نمره گذاری عددی ندارند ارزیابی و تفسیر کنند.

این روش نه تنها می تواند نوع روانشناختی یونگی هر کس را شناسایی کند بلکه روشی را برای کار با این آرکوتایپ های های یونگی فراهم می کند. این کتاب هم برای خوانندگان عمومی یونگ، و هم برای روانشناسان و درمانگران می تواند جذاب باشد.

 

فهرست کتاب:

پیشگفتار

فصل اول: بسوی خودشناسی

فصل دوم: تکنیک «رمزواژه»

فصل سوم: منطق و ساختار

فصل چهارم: کلیدهای «رمزواژه»

فصل پنجم: تیپ های روانشناختی

فصل ششم: جریان تفسیری

فصل هفتم: نمونه تجزیه و تحلیل خود

فصل هشتم: تحلیل تغییر

فصل نهم: افکار نهایی

 

در بخشی از کتاب خودشناسی به روش یونگ می خوانیم:

اگر نظر مردم عادی را درباره «خودشناسی» جویا بشویم، اکثرا به اهمیت آن اذعان می کنند. همچنین اگر به محبوبیت انواع پرسشنامه های خودآزمایی که در سال های اخیر در مجلات باب شده توجه کنیم و آنها را ملاکی عملی محسوب کنیم، می توان چنین استدلال کرد که بیشتر ما برای کشف حقایق ناشناخته درباره خود عطشی سیری ناپذیر به کنجکاویی داریم. یعنی کشف استعدادهای نهفته، آرزوهای پنهانی، جذبه جنسی، ارزش های اساسی، نیازهای عاطفی و قوه هوش مان.

بی شک این علاقه، برانگیخته از هوس گرم شدن و تعریف و تمجید شنیدن می باشد تا کششی واقعی برای کشف حقیقت در خصوص شخصیت یا وضعیت زندگی ما.

با وجود این، احتمالا در اعماق ذهن ما، این امید مبهم و ابراز نشده هست که شاید روزی به چیز با ارزشی درباره آن نیز پی ببریم.

بدیهی است پرسشنامه هایی که در مجلات و نشریات به چاپ می رسند، بیشتر برای سرگرمی خوانندگان و بالا بردن تیراژ برنامه ریزی شده اند و از نظر روانشناختی چندان ارزش و اعتباری ندارند، معیار و ضمانتی هم نیست که توسط خوانندگان خیلی جدی تلقی شوند و سهمی با ارزش و ماندگار در دانش بشری داشته باشند.

اینگونه آزمون ها یا تست های شخصیتی نوعی پدیده فرهنگی کم دوام هستند، چیزی که می توان در مواقع بیکاری از آن لذت برد، هنگام نوشیدن چای و قهوه درباره اش بحث کرد و سپس آن را به دور انداخت و فراموش نمود. به همین دلیل… .

 

با خواندن این کتاب چه چیزهایی یاد می گیریم؟

روانشناسان و حتی آدم ‌های معمولی با استفاده از «تکنیک رمزواژه» قادر هستند تیپ‌ های مختلف روانشناختی را مشخص کنند و ساختارها و چگونگی شخصیت آدم‌ ها را از این تیپ‌ ها بررسی کنند. کتاب خودشناسی به روش یونگ همچنین به خواننده این امکان را می‌ دهد که شناخت وسیع‌تری از «خود» درونی‌شان داشته و در ارتباط‌ های شخصیتی عملکرد بهتری ارائه ‌دهند.

 

 

پیام اصلی نویسنده:

بخشی از پیشگفتار کتاب: “من این کتاب را به قصد اختراع تکنیک خاص یونگی شروع نکرده‌ام. از بسیاری از جهات من نیز به اندازه دیگران متعجبم که تکنیک رمزواژه به این صورت از کار در آمد اما گوشه ذهنم مرتب به من یادآوری می‌کند که در روانشناسی یونگ نکات پایه‌ای و درستی وجود دارد. رمزواژه تکنیک خاصی است که برای استفاده کردن در نظر گرفته شده است و با این دید، روش فوق یکی از معدود روشهای یونگی است که در بررسی تجربه روانشناختی فردی، هم برای افراد حرفه‌ای و هم برای عموم مردم در دسترس است.

این کتاب را تا آنجا که توانستم غیرتخصصی و مربوط به موضوع نوشته‌ام و آرزو دارم که مردم روانشناسی یونگی را بیشتر بدانند، بیشتر بفهمند، بیشتر توصیه کنند و مهم‌تر از همه بیشتر استفاده کنند.

بعلاوه در استفاده اولیه آن به عنوان وسیله‌ای که ممکن است هر انسانی را به مرحله خودشناسی برساند، رمزواژه هم مورد توجه روانکاوی یونگی است و هم تعداد زیادی از درمانگران و مشاوران و دیگر افرادی که با درمان‌جویان در محدوده کلی سلامت روانی و یا رشد شخصی کار می‌‌کنند به آن توجه دارند.

این توضیح کوتاه روشن می‌ سازد که رمزواژه نباید به عنوان روشی که به آخرین مرحله پیشرفت رسیده است در نظر گرفته شود. تحقیقات تکمیلی این موضوع را تاکید می‌ کنند و اکتشافات جدیدی نیز ممکن است انجام شود.”

 

 

 

www.elmema.com

 

 

www.elmema.com

این صفحه را با دوستانتان به اشتراک بگذارید:

تلگرام telegram

اشتراک گذاری در تلگرام (کلیک کنید)

اشتراک گذاری در واتس آپ (کلیک کنید)

 

animated-down-arrow

از مشاوره رایگان استفاده کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو تست های آنلاین دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو مقالات بهبود فردی دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو داستان های کوتاه دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو مقالات موفقیت دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو مقالات مدیریتی دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو مقالات شاد زیستن دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو مقالات امید به زندگی دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو مقالات یک دقیقه مطالعه دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو کل مقالات دیدن کنید، بهترین ها برای شما… (کلیک کنید)

تلگرام علم ما

تلگرام علم ما (کلیک کنید)

Medium_20160928095241745_1111111111

اینستاگرام علم ما (کلیک کنید)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره ی شبنم مرزبان

شبنم هستم، نویسنده سایت خووووووووووووووب علم ما و سرپرست نویسندگان سایت علم ما. حال خوب ساختنی هست و علم ما فقط وسیله هست :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *