خانه / کسب و کار / بازاریابی و فروش / روش و استراتژی بازاریابی همهمه ای | همراه با مثال
انواع روش و استراتژی های بازاریابی و فروش
انواع روش و استراتژی های بازاریابی و فروش

روش و استراتژی بازاریابی همهمه ای | همراه با مثال

بازاریابی همهمه ای یا سر و صدا

Buzz Marketing

 

سلام به همراهان خوب علم ما. ما انسان‌ های مدرن در طول روز با  تبلیغات بیشماری روبرو هستیم. اما خود شما بگویید، چند مورد از این تبلیغات نظر شما را به خود جلب می‌ کنند و برای خرید وسوسه‌تان می‌ کنند؟ مسلما همه بازاریابان این امکان را ندارند که اصطلاحا چشم دنیا را با تبلیغات خود کور کنند. اما بازاریابی همهمه‌ای به شیوه‌ای مدرن و غیرسنتی، این امکان را به بازاریابان می‌ دهد تا مخاطبین را با تبلیغات خود بمباران کنند. اما چطور؟ ذر مقاله بازاریابی همهمه ای یا سر و صدا با علم ما همراه باشید تا بیشتر با این روش و استراتژی بازاریابی آشنا شوید.

 

بازاریابی همهمه ای یا سر و صدا چیست؟

بازاریابی همهمه ای یک روش بازاریابی است که با ایجاد هیجان و تعامل در مورد یک محصول یا خدمات جدید، سعی می‌ کند توجه مخاطبان و اینفلوئنسرها را جلب کند.

این روش با استفاده از رسانه‌ های اجتماعی، بازاریابی دهان به دهان و ایجاد مکالمات پیرامون برند، می‌ تواند باعث افزایش آگاهی، وفاداری و فروش مشتریان شود.

با استفاده از این نوع بازاریابی، شور و هیجان در مورد محصول و یا خدمات در بین مردم معمولا از طریق تبلیغات دهان به دهان منتشر می شود. 

هنگامی که یک صاحب کسب و کار از بازاریابی همهمه ای به عنوان یک استراتژی برای ترویج محصول خود بهره می گیرد، اساسا با تکیه بر فروش محصول از طریق رویکرد دهان به دهان عمل می کند.

همچنین برای اجرای یک بازاریابی همهمه ای موفق، باید در انتخاب اینفلوئنسرهای مناسب، ایجاد محتوای جذاب و خلاق، انتخاب شبکه‌ های اجتماعی مناسب حساسیت و دقت زیادی به خرج دهید تا نتیجه مطلوب خود را دریافت کنید.

 

مثال:

کمپانی خودرو سازی مینی کوپر برای جذب بودجه ماهیانه 99 یورویی خود در ایام کریسمس، یک کمپین گوریلی تشکیل داد. در جریان این کمپین، این شرکت خودروسازی تصمیم گرفت در حاشیه شهر آمستردام، خودروهای خود را (که از اندازه کوچکی برخوردار هستند) به صورت بسته بندی شده در جعبه‌ مخصوص به نمایش بگذارد. این ترفند بازاریابی باعث شد افراد زیادی در مورد محصولات این کمپانی همهمه بر پا کنند.

مثال دوم:

وقتی شرکت کوکاکولا تصمیم گرفت در اقدامی هوشمندانه، تبلیغی صادقانه در مورد چاقی ناشی از مصرف نوشابه‌ های خود را تولید کند، همهمه مورد نظر را در بین همه مخاطبین ایجاد کرد. از پخش این تیزر زمان زیادی نگذشته بود که همه سایت‌ ها، نشریه‌ ها، و دیگر رسانه‌ ها آن را زیر ذره بین بردند. این گونه بود که در دنیا بر سر این تبلیغ غیر منتظره، ولوله به پا شد.

 

هدف بازاریابی همهمه ای چیست؟

هدف بازاریابی همهمه ای فروش محصول و جذب مشتریان جدید است. همچنین، اهداف جانبی آن شامل افزایش ترافیک آنلاین و افزایش فروش محصول است. بازاریابی همهمه‌ای عمدتا توسط اینفلوئنسرهایی تبلیغ می‌ شود که محصول را پیش از عرضه‌ی عمومی دریافت و در مورد محصول صحبت می‌ کنند، نظرات و تجربه‌ی خود را درباره‌ی محصول به اشتراک می‌ گذارند و نظرسنجی می‌ کنند.

 

چگونه بازاریابی همهمه ای می‌تواند بر روی برند شما تاثیر معکوس داشته باشد؟

بازاریابی سر و صدا یا همهمه ای شاید موثرترین راه برای ایجاد تبلیغات جهت معرفی یا راه اندازی محصول جدید شما باشد. حواستان باشد که محصول جدید باید انتظاراتی که کمپین شما دارد را برآورده کند.

در غیر این صورت شما نه تنها مخاطبان جدید به برند خود جذب نکرده‌اید که موج ناامیدی را نیز میان آن پخش کرده‌اید. همین یعنی تاثیر بازاریابی سر و صدا یا بازاریابی همهمه ای نتیجه معکوس برای برندینگ ایجاد خواهد کرد.

 

مخاطبان هدف بازاریابی همهمه ای چه کسانی هستند؟

مخاطبان هدف در بازاریابی همهمه ای گروهی هستند که به احتمال زیاد محصول و یا خدمات شما را خریداری می کنند. آنها برای پاسخگویی به کمپین بازاریابی دهان به دهان و پر سر و صدای برند تجاری شما مناسب ترین افراد هستند. بازار هدف شما ممکن است هر کسی باشد. از دانشجویان گرفته تا بازنشستگان.

ممکن است گروهی باشند که علاقمند به تناسب اندام بوده و یا صاحب یک حیوان خانگی هستند. نگاهی گذرا به انواع مختلف اینفلوئنسرها و گروه های رسانه های اجتماعی آنلاین بیاندازید. این موضوع می تواند به شما ایده دهد که چند نوع بازار وجود دارد. بنابراین برند شما می تواند به طور بالقوه آنها را هدف قرار دهد.

 

مزایای بازاریابی همهمه ای:

  • ایجاد آگاهی از برند
  • فروش بیشتر
  • تبلیغات رایگان برای شرکت
  • بهترین دسترسی به مشتریان
  • فروش خیلی سریع برای شرکت
  • یک راه برای ایجاد داستان‌ سرایی در تبلیغات
  • بالا بردن نرخ تبدیل در مشتریان واردی به قیف فروش
  • جذب لید یا سرنخ جدید به برند یا کسب و کار
  • دسترسی سریع یک محصول به مردم
  • بازخورد و بهبود محصول برای ایجاد نسل بعدی آن محصول

 

انواع بازاریابی همهمه ای کدام‌ هستند؟

 برخی از انواع رایج بازاریابی سر و صدا یا همهمه ای عبارتند از:

بازاریابی پنهانی یا مخفی:

معرفی محصول به نحوی که مانند تبلیغ به نظر نرسد؛ برای مثال، یک بازیگر معروف که یک محصول جدید را در شبکه‌ های اجتماعی خود به نمایش می‌ گذارد ولی اشاره‌ای به نام برند یا قیمت آن نمی‌ کند.

بازاریابی از طریق اینفلوئنسر:

استفاده از افراد مشهور یا تاثیرگذار در رسانه‌ های اجتماعی برای تبلیغ محصول یا خدمات. برای مثال، یک بلاگر مد که لباس‌ های یک برند را می‌ پوشد و نظرات خود را درباره‌ی آنها به اشتراک می‌ گذارد.

بازاریابی رویدادی:

بازاریابی در گردهمایی‌ ها و رویدادهای مختلف که مرتبط با محصول یا خدمات هستند. برای مثال، یک شرکت نرم‌افزاری که یک نسخه‌ی آزمایشی از محصول جدید خود را در یک کنفرانس تکنولوژی به رایگان ارائه می‌ دهد.

بازاریابی شایعه:

شایعات نیز در ایجاد همهمه بسیار موثرند. عموما شایعات جذاب و جلب‌‌‌‌ کننده هستند. و به‌‌ همین علت سرعت انتشار بسیار بالایی دارند؛ به‌‌ عنوان‌‌ مثال، اگر یک شرکت تلفن همراه شایعاتی مبنی بر ضعف امنیت داشته باشد، اغلب مردم از خرید تلفن همراه آن برند دوری خواهند کرد.

 

جمع بندی:

بازاریابی همهمه ای یک روش بازاریابی ویروسی است که بر حداکثر کردن پتانسیل یک کلمه از طرف یک کمپین یا محصول خاص تمرکز دارد، چه از طریق مکالمات بین دوستان و خانواده های مصرف کننده و چه بحث های بزرگتر در رسانه های اجتماعی. در واقع بازاریابی همهمه زمانی اتفاق می‌ افتد که شما با انجام یک کار غیر منتظره سعی می‌ کنید توجه مخاطبان را بدست آورید و به اصطلاح سر و صدا به پا کنید.

شرکت هایی که از بازاریابی همهمه ای استفاده می کنند، امید بیشتری به افزایش آگاهی مشتریان خود از طریق افزایش ترافیک آنلاین و افزایش فروش و سود خود دارند.

 

www.elmema.com

آرشیو مقالات بازاریابی و فروش (کلیک کنید)

آرشیو مقالات کسب و کار (کلیک کنید)

برای اشتراک گذاری این صفحه کلیک کنید:  واتس‌اپ  | تلگرام

 

اینستاگرام دکتر مرزبان (کلیک کنید) | مشاوره و کوچینگ فردی با دکتر مرزبان (کلیک کنید)

برای دریافت راهنمای در واتس‌اپ (کلیک کنید) 09164052373

 

درباره ی مدیر سایت علم ما

Avatar photo
علمِ ما یک گروه کاملا تخصصی در زمینه کلیه فعالیت های پژوهشی، کسب و کار، بازاریابی و رشد فردی می باشد، که در اسفند ۱۳۹۴ راه اندازی شد. علم ما متشکل از اساتیدی است که علاوه بر دانش علمی عالی، بطور کامل با بازار کار در انواع کسب و کار و ابعاد رشد فردی در بهبود فردی در دنیای واقعی هم آشنا هستند. گروه علم ما درصدد است تا با استفاده از روش‌های نوین آموزشی و تاکید بر صد در صد کاربردی بودن، آموزش های سطح اول را در اختیار شما همراهان و دوستان عزیز ارایه دهد. پر متقاضی ترین آموزش های مجموعه علم ما: دوره کوچینگ، دوره های کسب و کار، کتاب تقویم انگیزشی و...

مطلب پیشنهادی

مقالات و مطالب آموزشی کسب و کار

ویژگی‌های یک شعار تبلیغاتی موثر + مثال

9 ویژگی‌ یک شعار تبلیغاتی موثر چگونه شعار تبلیغاتی موفق بنویسیم؟   سلام به همراهان …

3 دیدگاه

  1. یه ویدیو دکتر مرزبان گذاشته بود، انواع روش های خلاقانه داخلش بود
    حتما ببینیدش
    خیلی جالب بود

  2. از مثال ها معلومه روش پر هزینه ای هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *