خانه / مشاوره / مشاوره بحران های کسب و کار در شیراز
مشاوره کسب و کار در شیراز با دکتر شهریار مرزبان
مشاوره کسب و کار در شیراز با دکتر شهریار مرزبان

مشاوره بحران های کسب و کار در شیراز

مشاوره بحران های کسب و کار در شیراز

 

سلام به همراهان خوب علم ما، گاهی در کسب و کارمان همه چیز طبق برنامه ریزی ما پیش نمی رود. اتفاق های ناگهانی و خارج از برنامه می توانند تاثیرات مخربی بر کسب و کارها داشته باشند. اتفاقاتی مانند بحران های طبیعی و یا آتش سوزی، بیماری همه گیر و … . این اتفاقات در دنیایی که هر لحظه یک اتفاق جدید در حال رخ داد است، طبیعی است. برای پشت سر گذاشتن بحران های کسب و کار، باید خود را آماده کنیم. اگر برنامه ریزی درستی داشته باشیم و با استراتژی پیش بریم، می توانیم تاثیر هر بحرانی را به حداقل برسانیم و کسب و کارمان را نجات دهید. در مقاله مشاوره بحران های کسب و کار در شیراز، برایتان خواهیم گفت که چگونه کسب و کارتان را از دل هر بحرانی بیرون بکشید. با علم ما همراه باشید.

 

https://elmema.comhttps://elmema.com

🎁 یک جلسه مشاوره رایگان! 🎁

برای رزرو جلسه، اطلاعات بیشتر و پاسخگویی به سوالات، از راه های زیر اقدام کنید:

پشتیبانی تماس تلفنی: 2373 405 0916

پشتیبانی واتس‌اپ: 09164052373

پشتیبانی تلگرام: 2373 405 0916

پشتیبانی پیام‌ رسان ایتا: 2373 405 0916

https://elmema.com

🎁با 5 میلیون هدیه آموزشی، هدیه علم ما به شما 🎁

 در پایین همین صفحه لینک هدایا گذاشته شده 🙂

https://elmema.comhttps://elmema.com

 

معرفی و رزومه دکتر شهریار مرزبان

شهریار مرزبان

دکتری تخصصی مدیریت، مدرس دانشگاه، نویسنده، پژوهشگر و کارآفرین.

مدرک کوچینگ از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

  • دکتری تخصصی مدیریت Ph.D
  • مدرس دانشگاه
  • مشاور کلینیک صنعت استان فارس
  • مشاور فن بازار شهرک صنعتی شیراز و استان فارس
  • مربی، داور و منتور رویداد های استارتاپی
  • مدرک کوچینگ از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • بیش از ۱۰.۰۰۰ ساعت کوچ فردی
  • کوچ شخصی بیش از ۲۰۰ نفر از سال ۱۳۹۷
  • مدرس دوره های آموزشی مدیریتی
  • مدرس دوره های  DBA & MBA
  • نویسنده و مترجم 13 کتاب
  • چاپ بیش از ۵۰ مقاله علمی مدیریت و کسب و کار
  • نویسنده و خالق کتاب تقویم انگیزشی با بیش چند میلیون دانلود (کلیک کنید)
  • نویسنده مقالات و کتاب های الکترونیکی خود شناسی (آیا سرتون شلوغه؟ یا چقدر خودت رو میشناسی؟)
  • داور کنفرانس های ملی و بین المللی مقالات مدیریت و کسب و کار
  • مشاور کسب و کار
  • مشاور فردی
  • مشاور امور تبلیغاتی
  • مدیر عامل سه شرکت خصوصی

برای دیدن صفحه شخصی دکتر شهریار مرزبان کلیک کنید.

دانلود فایل pdf رزومه کامل دکتر شهریار مرزبان (کلیک کنید)

نکته: رزومه به روز شده دکتر مرزبان در این لینک در دسترس است. (کلیک کنید)

شماره مدیر برنامه: 2373 405 0916

 

 

مصاحبه های دکتر شهریار مرزبان در تلویزیون

 

مصاحبه دکتر شهریار مرزبان بعنوان منتور و داور رویداد ملی کارآفرین شو

لینک ویدیو در: آپارات (کلیک کنید) / یوتیوب (کلیک کنید)

 

مصاحبه دکتر شهریار مرزبان بعنوان منتور و داور در رویداد فناوری نوین صنعت

لینک ویدیو در: آپارات (کلیک کنید) / یوتیوب (کلیک کنید)

 

مصاحبه دکتر شهریار مرزبان بعنوان مشاور کسب و کار در کلینیک صنعت استان فارس

لینک ویدیو در: آپارات (کلیک کنید) / یوتیوب (کلیک کنید)

 

 

 

 

بحران کسب و کار چیست؟

بحران کسب و کار رویدادی است که می تواند موفقیت و سلامت یک کسب و کار را از طریق خدشه دار کردن شهرت، آسیب رساندن به عملیات تجاری، تاثیر منفی بر امور مالی و یا آسیب رساندن به کارکنانان، تهدید کند.

بحران های کسب و کار زمانی اتفاق می‌ افتد که یک مشکل غیرمنتظره ثبات یک شرکت یا سازمان را به خطر بیندازد. این معضلات یا می‌ تواند از درون سرچشمه بگیرد یا با تاثیرات بیرونی ایجاد شود.

در ادامه به تعدادی از بحران های کسب و کار اشاره می کنیم. (مشاوره بحران های کسب و کار در شیراز)

 

انواع بحران کسب و کار:

1. بحران مالی:

بحران مالی زمانی اتفاق می افتد که کانال‌ های فروش بسته می‌ شوند یا تقاضا برای محصول شما کاهش پیدا می‌ کند. همچنین زمانی که کسب و کار ارزش دارایی خود را از دست بدهد و شرکت توانایی پرداخت بدهی خود را نداشته باشد.

در این موارد، شرکت باید سرمایه خود را جابجا کند تا هزینه‌ های فوری کوتاه مدت را تامین سازد. سپس، آنها باید منابع درآمد خود را تجزیه و تحلیل کنند تا به دنبال روش‌ های جدید برای درآمدزایی طولانی مدت و همچنین افزایش حاشیه سود خود باشند.

2. بحران تجاری پرسنل:

بحران فردی یا پرسنل زمانی به وجود می‌ آید که یکی از افراد شاغل در سازمان یا شرکت درگیر یک رفتار غیراخلاقی یا غیرقانونی شود.

فرقی نمی‌ کند این اتفاقات در محیط کار یا زندگی شخصی فرد باشد، در هر دو صورت این اتفاق می‌ تواند یک شرایط ناگوار را برای سازمان ایجاد کند.

از آن‌ جا که سازمان این فرد را استخدام کرده یا از او پشتیبانی می‌ کند، تمام کارهای او بر اعتبار و شهرت سازمان نیز تاثیر منفی خواهد گذاشت.

در این موارد، ابتدا شرایط را کاملا ارزیابی کنید و تعیین کنید که فرد به چه شدت ارزش‌ های شرکت شما را نقض کرده است.

در ادامه باید دامنه وضعیت را مشخص کنید. اقدامات انضباطی مناسب را تعیین کرده و در صورت لزوم بیانیه کتبی یا شفاهی ارائه دهید.

در آخر اگر این وضعیت توجه رسانه‌ ها را به خود جلب کرده است؛ بهتر است نسبت به این رسانه‌ ها شفاف باشید و اقدامات سازمان را به آنها اطلاع دهید. (مشاوره بحران های کسب و کار در شیراز)

3. بحران سازمانی:

بحران سازمانی زمانی ایجاد می‌ شود که سازمان‌ ها به صورت واضحی نسبت به مشتریان خود بدرفتاری می‌ کنند. در این حالت، به جای این‌ که سازمان و مشتری در یک رابطه متقابل قرار گرفته و هر دو طرف از معامله‌ ها سود کنند؛ عملکرد سازمان به سود خود و به ضرر مشتری خواهد بود.

در این نوع بحران، دریغ ‌کردن اطلاعات درست از مشتری، بهره‌ برداری نامناسب از او و استفاده نامناسب از قدرت در مقابل مشتری رخ می‌ دهد.

تغییر فرهنگ شرکت بهترین راه برای رفع بحران‌ های سازمانی است. زیرا این مشکلات معمولا توسط کارکنانی ایجاد می‌ شود که از نیازهای مشتری غافل می‌ شوند.

پذیرفتن یک فرهنگ سازمانی که به موفقیت مشتری اختصاص دارد، می‌ تواند شانس مواجه شدن با یک بحران داخلی را کاهش دهد. بعلاوه، حمایت از این نوع محیط‌ ها باید منجر به استخدام کارکنانی شود که با ارزش‌ های شرکت شما بسیار همسو باشند.

4. بحران تجاری فناوری:

امروزه و در عصر دیجیتال، تمام کسب‌ و کارها برای انواع فعالیت‌ های روزانه خود به تکنولوژی‌ های روز متکی هستند. در این شرایط در صورت به‌ وجود‌ آمدن اشکالات عمده مربوط به تکنولوژی، بسیاری از پایه‌ های کسب‌ و کار سازمان آنها آسیب می‌ بیند.

اولین قدم برای مدیریت این بحران های کسب و کار، همکاری با بخش فناوری اطلاعات یا ارائه ‌دهنده فن‌آوری برای حل سریع موضوع است. نگرانی اصلی شما باید جلوگیری از تاثیر بیشتر این موضوع بر مشتریان و بازار هدف باشد.

تیم‌های خدمات مشتری و پشتیبانی از مشتری خود را تقویت کنید تا مطمئن شوید که آنها آماده هستند تا پاسخگویی مناسبی به مشتریان در چنین شرایطی داشته باشند. (مشاوره بحران های کسب و کار در شیراز)

5. بحران طبیعی:

اگر زلزله دفتر شما را خراب کند، ممکن است آن را بحران بخوانید. اگر سازمان شما در مکانی واقع شده که در معرض تهدیدهایی مانند سیل، زلزله و … است، پیش از اتفاق‌ افتادن آن شرایط، راه‌ حل‌ های جایگزینی را در نظر بگیرید تا از میزان خسارت احتمالی کم شود.

همیشه برای مواقع اضطراری، استراتژی خروج و تخلیه داشته باشید. داشتن یک برنامه جایگزین در صورت از دسترس خارج‌ شدن محل فیزیکی سازمان، برای مدیریت بحران طبیعی بسیار کارآمد است.

 

نحوه مدیریت کسب و کار در دوران بحران:

بحران های کسب و کار را چگونه مدیریت کنیم؟ مدیریت بحران نیز راه و روش های مختص به خودش را دارد که شناخت آنها کار را برایتان بسیار آسان خواهد کرد. در ادامه تعدادی از روش های مدیریتی در دوران بحران بررسی شده. با علم ما همراه باشید.

بحران را شناسایی کنید:

بحران و مشکل را به طور دقیق شناسایی کنید و شناخت شفاف و دقیقی از آن داشته باشید. عدم شناخت می تواند اوضاع را برایتان دشوارتر کند. پس اولین گام، شناخت دقیق مشکل و بحران است. (مشاوره بحران های کسب و کار در شیراز)

وقت را هدر ندهید:

در صورت بروز بحران، منتظر برطرف شدن آن نباشید و به سرعت برای یافتن و کاربرد راه حل مناسب، دست به کار شوید. اقدام به موقع بسیار مهم است و می تواند از بروز زیان بیشتر جلوگیری کند. وقت را هدر ندهید، خیلی زود مشکل را شناسایی و برطرف کنید.

تیم مدیریت بحران تشکیل دهید:

تیم مدیریت بحران تشکیل دهید. تیم را به خوبی مدیریت کنید تا به درستی بحران را شناسایی و آن را برطرف کنند. وظایف هر کدام از اعضای تیم مدیریت بحران را به خوبی مشخص کنید. این کار باعث می شود پرسنل از وظایف خود شناخت کافی و دقیق داشته باشد و به خوبی در جهت از بین بردن بحران اقدام کنند. (مشاوره بحران های کسب و کار در شیراز)

پرسنل را آموزش دهید:

مدیران باید پرسنل را نیز در نظر داشته باشند و آموزش های لازم را به آنها بدهند. هر تصمیمی بر کارکنان و چگونگی وفق یافتن آنها با شرایط جدید تاثیر خواهد گذاشت. از سوی دیگر، باید با کارکنان صادق باشید و آنها را در جریان تغییرات و تصمیمات قرار داد تا همواره با انگیزه باشند و دلسرد نشوند.

مدیریت عملکرد پرسنل:

مدیران با مدیریت وظایف هر یک از پرسنل از عملکرد صحیح در دپارتمان های مختلف اطمینان حاصل می نمایند. هر یک از پرسنل در پست های سازمانی متفاوت از پتانسیل های مختلف کاری برخوردار هستند. تحلیل رفتار و عملکرد هر یک از کارکنان به مدیران و صاحبان کسب و کار در زمان بحران کمک می کند که در تصمیم گیری و تقسیم کارها برای پرسنل خود بهتر عمل نمایند. (مشاوره بحران های کسب و کار در شیراز)

برای رشد کسب و کار در زمان بحران اقتصادی برنامه ریزی کنید:

همیشه باید آمادگی ادامه بحران تا سال‌ های متمادی را داشته باشید (مانند بحران همه گیری بیماری) و برای آن برنامه دقیق و مشخصی طراحی کنید. هیچ‌ وقت نباید به این امید باشید که بحران اقتصادی به زودی تمام می‌ شود و اوضاع بهبود می‌ یابد.

بهتر است این نکته را به خاطر داشته باشید که اوضاع ممکن است هر لحظه بدتر شود. بنابراین همیشه باید برای شرایط بدتر از وضع موجود آماده باشید. علاوه بر این از همان روز اول، استراتژی و برنامه معینی برای عبور از دوره بحران و رشد کسب و کار در زمان بحران تعریف کنید.

از مشاوران کسب و کار کمک بگیرید:

با یک مشاور حوزه کسب و کار صحبت کنید تا به شما کمک کنند در دوران بحران های کسب و کار عملکرد بهتری داشته باشید. (مشاوره بحران های کسب و کار در شیراز)

حفظ میزان فروش با ارائه پیشنهادات مناسب به مشتریان:

در زمان بحران (بحران های کسب و کار)، بزرگترین سرمایه هر کسب و کار کانال‌ های فروش و مشتریان هستند. در این دوران بهترین فرصت وجود دارد که خود را از رقبا متمایز کنید و از کانال فروش خود استفاده کرده و کالاها و خدمات جدیدی را به مشتریانتان ارائه نمائید.

ارائه خدمات خاص پس از فروش یا هنگام فروش مانند ارسال رایگان کالا از جمله خدماتی است که باعث افزایش فروش می‌ شود.

 

مشاوره کسب و کار در شیراز چیست؟

مشاوران کسب و کار قادر هستند تا از طریق یک پُست مشورتی و حمایتی در مجموعه کاری شما وارد شوند تا به مدیریت ارشد و سایر مدیران مجموعه کاری در مورد یک بخش خاص (یا چالش و مساله شما) از مجموعه کاری یا بررسی و تحلیل کل مجموعه مشاوره دهند.

مشاوره کسب و کار به عنوان تکمیل کننده فعالیت برای پر کردن شکاف مهارت هایی که یک کسب و کار نیاز دارد، حضور پیدا می کند.

معمولا مشاورین در یک یا چند حوزه تخصص و تجربه زیادی دارند که ممکن است درون خود کسب و کار وجود نداشته باشد و همین است که داشتن مشاور را ضروری می کند.

 

سردرگمی در کسب و کار های شیراز و استان فارس

نقش مشاور و مربی کسب و کار موقعی پررنگ تر میشه که تصمیم گیری برای مدیران کسب و کار ها سخت تر بشه و نتوانند بدرستی تصمیم گیری کنند. علت اینکه شاید نتوانند تصمیم گیری کنند، این است که اینقدر درگیر فرایند های جاری شرکت و کار های مهم شدند که دیگر وقتی برای فکر و تفکر و خلاقیت باقی نمانده…

 

سردرگمی زمانی حل میشه که کل درگیری های خود را با کمک مشاور روی کاغذ بیاری

و بعد با کمک مشاور، تک تک موارد رو برسی کنی،

در نهایت حتی قبل از اقدام به کاری، متوجه میشید بار سنگین سردرگمی از بین رفته و الان وقت اقدام کردنه…!

 

پادکست کوتاه زیر رو گوش کنید:

 

مشاور در چه مواردی می تواند به شما راهنمایی دهد؟

یک فرد یا شرکت مشاوره در زمینه های زیر می تواند به شما راهنمایی ارائه دهد و به سوال های زیر پاسخ دهد:

  • ارزیابی و تحلیل کسب و کار شما
  • ارزیابی کارکنان و آموزش نیرو انسانی
  • کمک در جذب و رشد و توسعه نیرو انسانی
  • بررسی و تحلیل نقاط قوت و ضعف
  • چگونه و با استفاده از چه راهکار هایی می توانید از رقبا جلو بزنید
  • چه استراتژی هایی می تواند سهم بازار را به نفع کسب و کار شما افزایش دهد
  • سیستم سازی کسب و کار
  • ارائه راهکارهایی که می تواند به وفادار سازی مشتریان کمک کند
  • چگونه اعتبار برند خود را افزایش دهید

  • چگونه و با چه روش هایی می توان بازاریابی کرد؟
  • چگونه و با چه روش هایی می توانید بفروشید!؟
  • چه مکان هایی برای تبلیغات مناسب است؟
  • چه زمان هایی برای تبلیغات مناسب است؟
  • چه میزان تبلیغات برای کسب و کار مفید است؟
  • ارائه برنامه های مفید برای جلوگیری از کاهش هزینه های اولیه.
  • دریافت راهنمایی و راهکار هایی برای کمک به افزایش درآمد
  • دریافت راهنمایی و مشاوره درباره ی مدیریت بازاریابی دیجیتال
  • گسترش خدمات به مشتریان
  • و موارد دیگر که قطعا برای کسب و کار شما سودمند خواهد بود…

 

 فرم ثبت اطلاعات اولیه و دریافت مشاوره رایگان:

مشاوره کسب و کار در شیراز (حضوری، آنلاین، رایگان، غیرحضوری)

   www.elmema.com (فرم بیزینس کوچینک کلیک کنید) www.elmema.com

   www.elmema.com راهنمایی در واتس اپ (کلیک کنید) www.elmema.com

 

ضرورت داشتن مشاور کسب و کار

یا شاید بهتر باشه بپرسم: چرا کسب و کار شما به مشاوره تخصصی نیاز دارد؟

همان‌طور که می‌دانید هدف اصلی از ایجاد هر کسب و کار اول بقای آن و دوم رشد و توسعه و سودآوری هدفمند آن است.

نداشتن مسیر درست و عملکرد مناسب باعث تهدید بقای مجموعه می‌شود. مشاوره کسب و کار به مدیران کمک می‌کند تا بقای مجموعه خود را تضمین کنند. و خیلی سریع‌تر به سودآوری و محصولات انبوه برسند. رسیدن به این مرحله از رشد بدون داشتن تجربه کافی و برنامه ریزی مناسب، هرگز شدنی نیست. در اینجاست که حضور مشاور کسب و کار ضرورت پیدا می‌کند.

مشاوره گرفتن از یک فرد متخصص در رقابت شدید کسب و کار، بهترین راه برای رشد و پیشرفت سازمان شماست.

وجود یک مشاوره با تجربه و متخصص در زمینه کسب و کار که از بیرون به دنیای تجارت و کسب و کار شما نگاه می کند، می تواند به شما کمک های تخصصی و شایانی کند. مشاوران کسب و کار می تواند با ارائه راهکارهای مفید و سودمند و ارائه مشاوره در زمینه تکنولوژی و فناوری کسب و کار شما را همگام با داده های روز پیش ببرند.

 

آیا مشاوره کسب و کار ضروری است؟

برخی افراد و مدیران تصور می کنند که استفاده از مشاوره کسب و کار برای راه اندازی شغل ضرورتی ندارد و فقط یک هزینه ی اضافه است. اما کاملا اشتباه می کنند. افرادی که در کسب و کار خود دچار مشکل شده اند، به خوبی اهمیت داشتن مشاوره را درک می کنند. فقط یک اشتباه کوچک کافیست تا زحمات چندین و چند ساله ی شما هدر برود و کسب و کار شما نابود شود. شما با راهنمایی مشاور کسب و کار با تجربه می توانید از بروز هر گونه مشکلی جلوگیری کنید.

مشاوره کسب و کار فقط هنگام شروع و راه اندازی یک شغل جدید نیاز نیست. هر شغلی برای ادامه ی حیات در همه ی مراحل نیاز به مشاور دارد و بهتر است از ابتدای مسیر یک مشاور کنار خود داشته باشید.

 

دانلود رایگان فایل PDF مرتبط با مشاوره کسب و کار

در زیر لینک مستقیم فایل PDF جزوه های مرتبط با مشاوره کسب و کار دکتر شهریار مرزبان را با شما به اشتراک می گذاریم:

https://elmema.com/

 

مشاور کسب و کار خوب و مناسب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

مشاور کسب و کار  مثل خیلی از مشاغل مشاوره ای خیلی شلوغ شده و افرادی زیادی مدعی مشاور بودن هستن، برای شناخت این که کدام مشاور و تیم مناسب شما است، باید به نکات زیر توجه کنید:

رزومه مشاور:

  • قطعا بررسی رزومه شغلی و مهارتی مشاور خیلی مهم است و بررسی رزومه رو باید با دقت انجام بدهید، چون برخی افراد سودجو رزومه ساختگی دارند، برای مثال فری که ادعای چاپ کتاب دارد باید ادعای آن را در سایت کتابخانه ملی مورد بررسی قرار دهید.   (رزومه دکتر مرزبان)

مدرک مشاور:

  • در مشاوره کسب و کار داشتن مدرک مرتبط کاملا الزامی است، نکته مهم این است که مدرک  MBA  و DBA اصلا دلیل و توجیهی برای مشاور شدن افراد نیست! خیلی از افراد بدون تحصیلات دانشگاهی با گذراندن دوره MBA  و DBA خود را دکتر و متخصص معرفی می کنند. (باید بدانید MBA  و DBA برای افرادی است که رشته آنها مدیریت نبوده و برای اداره کسب و کار خود به دانش مدیریتی نیاز داشتن و با گذراندن دوره MBA  و DBA می توانند با حداقل مهارت های مدیریت آشنا شوند.) (رزومه دکتر مرزبان)

مهارت های مشاور:

  • مهارت را مشاور را براحتی با توجه به رزومه مربی میتوان سنجید و بررسی کرد. برای مثال کسی که ادعای آموزش برندسازی دارد قطعا باید برای خودش و کسب و کارش هم برند سازی کرده باشد یا کسی که میتواند در راه اندازی کسب و کار کمک کند، آیا خودش تونسته برای خودش کاری راه بیندارزد؟  (رزومه دکتر مرزبان)

سطح علمی مشاور:

  • خیلی مهمه که مشاوری انتخاب کنید که سطح علمی بالایی داشته باشد، برای بررسی این مورد می توانید کتاب و مقالات مشاور یا دوره های تخصصی که برگزار کرده را مورد بررسی قرار دهید (رزومه دکتر مرزبان)

سطح اجتماعی مشاور:

  • سطح اجتماعی بالای مشاور این اطمینان را برای شما ایجاد می کند که او در کار خود وسواس دارد و تمام تلاش خود را می کند که به اعتبار و سطح اجتماعی خود، لطمه وارد نکند. همچنین سطح اجتماعی مشاور و ارتباطات او می تواند مسیر رشد شما را سریعتر کند (رزومه دکتر مرزبان)

تجارب مشاور:

  • بدون تجربه و فقط با مدرک هیچ کاری ارزشی ندارد! تجربه بخش جدا نشدنی هر کسب و کاری هست. هیچ مشاوری نمی تواند ادعا کند کسب و کار شما را متحول می کند ولی خودش کسب و کاری نداشته باشد! (رزومه دکتر مرزبان)

تخصص مشاور:

  • مشاوره خیلی گسترده هست، مهمه که اگر مسیر و همراهی تون نیاز به تخصص خاصی دارد، مشاوری را انتخاب کنید که در زمینه مد نظر شما تخصص و تجربه داشته باشد.  (رزومه دکتر مرزبان)

نحوه برقراری ارتباط مشاور:

  • مشاور خوب دارای مهارت های قوی برای برقراری ارتباط موثر است، اگر دسترسی به مشاور کاملا بسته باشد و تنها راه ارتباطی ایمیل یا لینک پرداخت باشد، نمیشود تصمیم درستی گرفت. مجموعه علم ما برای همین مورد برای شما پشتیبانی واتس اپ با شماره 09164052373 گذاشته که شما قبل از تصمیم نهایی بتوانید مشاور و نحوه برقراری ارتباط با او را بررسی کنید.

در دسترس بودن مشاور:

  • دسترسی به خیلی از مشاور ها انگار ناممکن هست و تنها راه دسترسی پرداخت هزینه های بی منطق است! منظورم گرفتن مشاور رایگان نیست، ولی برای بررسی مقدمات باید بتوان به مشاور دسترسی داشت.  راهنمایی در واتس اپ (کلیک کنید)

نظر بقیه در مورد مشاور:

  • برای بررسی این مورد کافیه اسم مشاور مدنظر خود را در گوگل جستجو کنید و در نتایج نشان داده شده، سایت های مختلف بررسی کنید. فقط بررسی اینستاگرام و سایت خود مشاور کافی نیست سعی کنید کمی وقت بگذارید و بررسی دقیقتر انجام بدهید.  (کلیک کنید)

بررسی ادعاهای مشاور:

  • قطعا خیلی از افراد ادعاهای بزرگ و بی پایه ای میکنند، مثل اینکه سود 3000درصدی میدن ولی خودشون کسب و کار ندارند! / یا ادعای اولین بودن و بنیانگذار بودن رو دارن در صورتی که اصلا همچین چیزی نیست! / یا ادعای برند سازی و رشد تضمینی شما رو دارند ولی 90درصد فالور های خودشون فیک و غیر واقعی هست و حتی برای خودش هم نتونسته برند سازی کنه… / و از این دست جملات بی پایه که با بررسی راحت میشه متوجه این تضاد شد.

اعتماد به مشاور:

  • نکته مهم در مشاور اینه که تا شما خودت دست به اقدام نزنی، نمیشه انتظار تغییری داشت… ولی اگر نتایج خود مشاور بررسی بشه براحتی میشه متوجه تخصص و میزان اطمینان به او شد. همچنین داشتن آدرس مشخص و سایت با مجوز خودش هم از نشانه هایی است که میشود به مشاور اطمینان کرد.  (چگونه می توانم به شما اطمینان کنم؟ لطفا کلیک کنید)

کنجکاوی و اطلاعات مشاور به صنعت کاری شما:

  • آگاهی اولیه با صنعت کاری شما، خیلی در فرآیند مشاوره مفید است.

توانمند به تعیین مسیر و تهیه ی نقشه ی راه:

  • مشاوران خوب برای جلسات کاری خود نقشه راه و چک لیست اقدام دارند.

پشتیبانی:

  • توانمندی مشاور به پشتیبانی پس از شروع کار و ثبت مشاهدات و بررسی روند از الزامات است، چون دادن راهکار کلی ارزشی ندارد.

 

 

داشتن مشاور چه مزیت و دستاوردی برای کسب و کار شما دارد؟

داشتن مشاور با تجربه و متخصص مزیت دستاورد های زیادی دارد، که به برخی از آنها اشاره می کنیم:

  • کاهش ریسک های کسب و کار شما
  • کاهش آزمون و خطا مسیر های مختلف
  • افزایش درآمد
  • کاهش و بهینه سازی هزینه ها
  • روابط بهتر نیرو انسانی
  • داشتن چشم انداز و اهداف شفاف کاری
  • نظم در اجرای برنامه ها
  • حضوری موثر و موفقیت کسب و کار در بازار رقابتی
  • فروش موثر، فروش بیشتر و در واقع افزایش فروش در بازار رقابتی
  • محبوبیت برند در بازار های مخاطب هدف
  • افزایش مهارت و توانمند سازی تیم بازاریابی و فروش
  • دیجیتال مارکتینگ موثر و تخصصی
  • موفقیت در بازار رقابتی

  • فروش هدفمند با انرژی و هزینه کمتر
  • آرامش بیشتر با سیستم سازی کسب و کار
  • رشد و توسعه هدفمند و رسیدن به سود مالی بسیار بالاتر
  • آموزش مهارت های پیشرفت و موفقیت به کارمندان
  • افزایش ارتباطات کسب و کار
  • حل بهتر مسائل حقوقی و قانونی
  • آرامش داشتن مدیریت و کارمندان
  • به روز بودن فعالیت های شرکت
  • شناخت بهتر نقاط ضعف و نقاط قوت در شرکت
  • ارائه شدن ایده های نو و خلاقانه
  • بهره گیری از ابزارهای مدیریتی
  • ایجاد انگیزه و اشتیاق بیشتر در کارکنان
  • استفاده از روش های مدرن برای پیشرفت کسب و کار
  • کاهش چالش ها و ریسک های شرکت
  • و …

 

 

چه زمانی نیاز است که از خدمات مشاوره کسب و کار استفاده کنیم؟

بهتر است از همان اولین لحظات شروع کار مشاوری امین در کنارتان وجود داشته باشد. ولی اگر در یکی از وضعیت های که برایتان در زیر نوشتم قرار گرفتین سعی کنید به طور حتم از یک مشاور متخصص کمک بگیرید:

  • وقتی شغلتون تمام وقت شما گرفته و زمانی برای فکر ندارید
  • وقتی فروش کم شده در صورتی که محصول و خدمات خوبی دارید
  • وقتی نیرو انسانی شما خیلی زود دنبال ترک شغل و استعفا هستند
  • وقتی نیرو انسانی خوب و متعهد نمی توانید جذب کنید
  • وقتی رشد ندارید
  • وقتی رقبا با تجربه حضور کمتر خیلی بهتر از شما در بازار حضور دارند
  • وقتی هزینه های شما خیلی بیشتر از درآمد شماست
  • وقتی تمام تلاش خودتون رو می کنید ولی نتیجه نمیگرید
  • وقتی با استراتژی های کسب و کار آشنا نیستید
  • وقتی با استراتژی های فروش آشنا نیستید
  • وقتی با استراتژی های سیستم سازی آشنا نیستید
  • و…

 

خدمات مشاوره کسب و کار مناسب در چه حوزه هایی است:

مشاوره ی کسب و کار در حوزه های متفاوتی ارائه می شود. به طور کلی می توان مشاوره تخصصی را با توجه به نوع کسب و کار به چند دسته اصلی تقسیم بندی کرد:

  • مشاوره برای استارت آپ ها
  • مشاوره برای کارآفرین ها
  • مشاوره برای کسب و کار های آنلاین
  • مشاوره برای کسب و کار های کوچک
  • مشاوره برای کسب و کار های خانگی
  • مشاوره برای مدیریت کسب و کار ها
  • مشاوره برای استراتژی کسب و کار ها
  • مشاوره عملیاتی و اجرایی
  • مشاوره در خصوص نیرو ها ، امکانات و تجهیزات و استفاده بهینه از آن ها
  • مشاوره در خصوص منابع انسانی
  • مشاوره برنامه ریزی و بازاریابی
  • عارضه یابی و تحلیل کسب و کار
  • برنامه ریزی رشد و توسعه

 

 

فایل صوتی: برای شروع کسب و کار سرمایه لازمه؟ از دکتر شهریار مرزبان

حتما فایل صوتی زیر رو گوش کنید

(برای وارد شدن به صفحه این پادکست کلیک کنید)

 

به مشاوره اعتقاد ندارید؟

حتی اگر به مشاوره اعتقاد ندارید این چند توصیه از دکتر شهریار مرزبان را جدی بگیرید و در مجموعه کاری خود تقویت کنید:

  1. بیشتر از تعهدی که دادید خدمات ارائه دهید
  2. خدمات تکمیلی مرتبط با کار خود ارائه دهید
  3. خلاق باشید و با ذهنی باز وارد کسب ‌و کار خود شوید
  4. روابط پایدار و بلندمدت با مشتری ایجاد کنید
  5. اول روی مهارت های خود سرمایه گذاری کنید
  6. برنامه ریزی و هدف گذاری داشته باشید
  7. اول رضایت پرسنل بعد رضایت مشتری!
  8. مسئولیت کار خودت را بپذیرید
  9. مدیریت زمان و نظم فردی را بخشی از زندگی خود کنید
  10. در مسیر خود پیوستگی داشته باشید

 

مراحل مشاوره کسب و کار چگونه است؟

مشاوره کسب و کار مراحل و روش های مختلفی دارد و برای هر کسب و کاری مراحل و روش های اجرا تغییر می کند. برای آگاهی شما در زیر مراحل کلی مشاوره دکتر مرزبان را ذکر می کنیم.

 

مشاوره کسب و کار در شهرستان های استان فارس

مجموعه آموزشی و مشاوره ای علم ما برای مشاوره و همراهی کسب و کار های شهرستان های استان فارس (شیراز، مرودشت، پاسارگاد، آباده، ارسنجان، استهبان، اقلید، اوز، بختگان، بوانات، بیضا، جویم، جهرم، خرامه، خرم‌بید، خفر، خنج، داراب، رستم، زرقان، زرین‌دشت، سپیدان، سرچهان، سروستان، فراشبند، فسا، فیروزآباد، قیر و کارزین، کازرون، کوار، کوه‌چنار، گراش، لارستان، لامرد، ممسنی، مهر و نی‌ریز) بصورت کامل با تیم حرفه ای آماده همکاری است. (دکتر شهریار مرزبان مشاور کسب و کار و استارتاپ در شیراز)

 

https://elmema.comhttps://elmema.com

 

 فرم ثبت اطلاعات اولیه (مشاوره رایگان)

دکتر شهریار مرزبان مشاور کسب و کار و استارتاپ در شیراز

   www.elmema.com (فرم بیزینس کوچینک کلیک کنید) www.elmema.com

   www.elmema.com راهنمایی در واتس اپ (کلیک کنید) www.elmema.com

 

https://elmema.comhttps://elmema.com

 

دو دل هستید؟ یا سوال دارید؟

برای رزرو جلسه، اطلاعات بیشتر و پاسخگویی به سوالات، از راه های زیر اقدام کنید:

(روی شماره زیر کلیک کنید)

پشتیبانی تماس تلفنی: 2373 405 0916

پشتیبانی واتس‌اپ: 09164052373

پشتیبانی تلگرام: 2373 405 0916

پشتیبانی پیام‌ رسان ایتا: 2373 405 0916

 

https://elmema.comhttps://elmema.com

 

🎁 هدیه علم ما به شما 🎁

 

 

 

این محتوا چقدر براتون مفید بود؟

لطفا به محتوای ما با ستاره امتیاز دهید

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تاکنون کسی به این محتوا رای نداده! اولین کسی باشید که این محتوا را ارزیابی می کند...

درباره ی شبنم مرزبان

Avatar photo
شبنم هستم، نویسنده کتاب سخت تر از سخت و سرپرست نویسندگان علم ما. مطالعه، آموزش دیدن و نوشتن رو خیلی دوست دارم و در علم ما مقالاتم رو با شما به اشتراک میزارم...

مطلب پیشنهادی

اول فروش بعد بازاریابی!

ویدیو: اول فروش بعد بازاریابی! | دکتر شهریار مرزبان

اول فروش بعد بازاریابی! دکتر شهریار مرزبان   در این ویدیو کوتاه دکتر شهریار مرزبان …

4 دیدگاه

  1. مدتیه فروشم کم شده
    نمیدونم کار کنم

  2. این روزا همه کسب و کارا دچار بحران شدن 🙂

  3. تو کارم مشکل دارم، ولی نمیدونم مشکل یا بحران از کجاست
    از کجا بفهمم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *