سرخط خبرها
خانه / کتاب و مطالعه / معرفی و خلاصه کتاب / معرفی و خلاصه کتاب معبد میلیونرها از مارک فیشر
معرفی و خلاصه کتاب
معرفی و خلاصه کتاب

معرفی و خلاصه کتاب معبد میلیونرها از مارک فیشر

معرفی کتاب معبد میلیونرها 

نوشته مارک فیشر

خلاصه و معرفی از: آزاده جوانبخت

 

معرفی مارک فیشر

مارک فیشر، متولد 13 مارس 1953، نویسنده ی کانادایی است.

فیشر در مونترآل به دنیا آمد. او با انتشار کتاب «حکایت دولت و فرزانگی» نام خود را مطرح کرد. این کتاب تنها در ایالات متحده به فروشی بالغ بر صد و پنجاه هزار نسخه دست یافته و به بیست و یک زبان ترجمه شده است.

مارک فیشر که نویسنده ای تمام وقت و عاشق بازی گلف است، به همراه همسر و دخترانش در مونترآل زندگی می کرد.

فیشر در دوران نوجوانی یک دانش آموز مشتاق و فعال بود. او در ۱۲ سالگی اولین تجربه کاریش را بدست آورد و در بازار فلزات فعالیت می کرد.
در سال ۱۹۸۹ مدرک لیسانس فلسفه اش را از دانشگاه هال کسب کرد و در سال ۱۹۹۹ موفق به کسب مدرک دکتری از دانشگاه وارویک شد.

وی نویسنده، ناقد و نظریه پرداز فرهنگی و معلم بریتانیایی بود که در کالج ویژه گلداسمیت در دانشگاه لندن مستقر بود و به خاطر نوشته های او در زمینه سیاست های رادیکال، موسیقی و فرهنگ عامه شناخته شده بود.

مارک فیشر نویسنده، نظریه پرداز و یکی از تاثیر گذارترین افراد در سیاست بریتانیا و در صنعت و معاملات آتی محسوب به شمار می‌آید.

او در اوایل قرن بیست و یکم به خاطر وبلاگ نویسی اش مورد تحسین قرار گرفت و با نام مستعار کی-پانک معروف شد. کتاب های مارک فیشر بیشتر در زمینه‌ی راه های کسب ثروت است. نوشته های او بیشتر در زمینه‌ی سیاست های رادیکال، موسیقی و فرهنگ عامه اختصاص داشت. فیشر در دوران حرفه ای خود با نشریاتی همچون گاردین و وایر همکاری کرد.

فیشر چندین کتاب از جمله «رئالیسم سرمایه دارانه» و «ارواح زندگی» را منتشر کرده است. این دو کتاب از مهم ترین آثار فیشر هستند و به عنوان دستاوردی در زمینه نوشتار، تدریس، بحث و گفتگو مورد استفاده قرار می گیرند.

کتاب رئالیسم سرمایه دارانه بعد از انتشار به موفقیت چشمگیری دست یافت و بیش از سی هزار نسخه از آن به فروش رفت. فیشر در یکی از معروف ترین جملات خود در این کتاب می گوید: “تصور کردن یک پایان برای دنیا از تصور یک پایان برای نظام سرمایه داری ساده تر است”.

از دیگر آثار او در زمینه راه های کسب موفقیت و ثروت می توان به حکایت آنکه دلسرد نشد، اشاره کرد.

آخرین کتاب فیشر با نام عجیب و غریب تنها دو هفته قبل از مرگش منتشر شد. او در این کتاب آثار نویسندگان بزرگی همچون دافنه دو موریه، مارگارت اتوود و همین طور فیلم هایی از استنلی کوبریک و کریستوفر نولان را مورد تحلیل و بررسی قرار داده است. فیشر در سال 2017 در سن 48 از دنیا رفت.

 

مترجمین کتاب معبد میلیونرها

این کتاب توسط خانم شهرزاد همامی ترجمه شده و انتشارت افکار آن را به چاپ رسانده است.

 

درباره کتاب معبد میلیونرها

کتاب معبد میلیونرها اثر مارک فیشر در واقع کتاب سوم از سری کتاب های حکایت دولت و فرزانگی است و سرانجام داستان در این کتاب رقم می خورد.

مارک فیشر در سری کتاب های میلیونر قصد دارد تا در بطن داستانی مهیج اصول رسیدن به ثروت و موفقیت از طریق ذهن و افکار و استفاده از قانون جذب را به سادگی آموزش دهد و این مفاهیم در غالب پیوند خوردن داستان زندگی افراد مختلفی با پیرمرد میلیونر داستان بیان می شود.

کتاب معبد میلیونرها نوشته‌ی مارک فیشر در سال 2000 منتشر شد.

 

 

با خواندن این کتاب چه چیزهایی را یاد می‌گیریم؟

حکایت دولت و فرزانگی یکی از مشهورترین کتاب های قرن اخیر در زمینه ی روانشناسی و موفقیت است که برای اولین بار در سال 1990 منتشر شد و این کتاب را نوعی جمع بندی و نتیجه گیری یکی از آثار او تحت عنوان «حکایت دولت و فرزانگی» می دانند.

مارک فیشر در این اثر 16 حکایت تاثیرگذار از مرد جوان و شخصی میلیونر روایت می کند. هر یک از این حکایت ها به یک حالت و شرایط روحی مرد جوان می پردازد و نویسنده در خلال این گفت وگوها نگاهی فلسفی خود را نسبت به مقوله ثروت و موفقیت بیان می کند. این کتاب نیز به صورت داستانی نوشته شده است و زبانی ساده و صمیمی دارد.

آن چه در نظر اكثر مردم معجزه محسوب می شود، چیزی جز تاثیر قدرت های برتر روح نیست. این را در كارهای كوچك و بزرگ زندگی تان فراموش نكنید. به خصوص فراموش نكنید گران بهاترین گنجینه ی شما، توازن فكری و جسمی شماست و هر چیزی كه این توازن را برهم زند باید از زندگی حذف شود و هر چیزی كه این را نگاه می دارد یا تقویت می كند باید رشد و پرورش داده شود. توازن شما زورق طلایی است كه با آن قادر خواهید بود سفر زندگی را راحت و ایمن به انجام رسانید.

در مجموع کتاب دربردارنده‌ی شانزده حکایت است که عنوان آن‌ها از این قرار است:

حکایت اول: که در آن مرد جوان ناگوارترین لحظات عمر خویش را می‌گذراند

حکایت دوم: که در آن مرد جوان هدیه‌ی میلیونر را باز می‌کند

حکایت سوم: که در آن مرد جوان با آشنای قدیمی دوباره دیدار می‌کند

حکایت چهارم: که در آن برای مرد جوان ملاقاتی غیرمنتظره رخ می‌دهد

حکایت پنجم: که در آن مرد جوان پی می‌برد که چرا بیش از حد از خودش کار کشیده است

حکایت ششم: که در آن مرد جوان یاد می‌گیرد مراقب افکارش باشد

حکایت هفتم: که در آن مرد جوان با تالار مراقبه آشنا می‌شود

حکایت هشتم: که در آن مرد جوان زن آرایشگر را دوباره می‌بیند

حکایت نهم: که در آن مرد جوان به زمان حقیقی پی می‌برد

حکایت دهم: که در آن مرد جوان با تالار شفا آشنا می‌شود

حکایت یازدهم: که در آن مرد جوان حقایق بیشتری را در مورد زندگی می‌آموزد

حکایت دوازدهم: که در آن مرد جوان با آیینه‌ی حقیقت‌نما آشنا می‌شود

حکایت سیزدهم: که در آن مرد جوان به حقیقت ناراحت‌کننده‌ای پی می‌برد

حکایت چهاردهم: که در آن مرد جوان دوباره آرایشگر را ملاقات می‌کند

حکایت پانزدهم: که در آن مرد جوان از استادش جدا می‌شود

حکایت شانزدهم: که در آن سرانجام مرد جوان معلوم می‌شود.

 

نکات مهم کتاب معبد میلیونر ها عبارتند از:

  • موفقیت یک نگرش است و هر کسی که موفق شده؛ عاشق کارش بوده است.
  • همه اشخاص موفق، در مقطع ای از زندگی شکست خورده اند.
  • زندگی گزینه‌ای از انتخاب هاست. این ما هستیم که خود گزینه ها را انتخاب می کنیم. (چه کنیم، چکاره شویم و …) زندگی مجموعه ای از تصمیمات ماست نه شرایط پیرامون ما.
  • شکست خوردن ماهیت کار است. موفقیت‌های بزرگ بلافاصله به دست نیامده اند. موفق ترین انسان ها بیشتر از یک بار شکست خورده اند، اما این شکست‌ها، درسی شده اند برای پیروزی های بعدی. برای ادامه راه باید همیشه عظم و اراده کار داشته باشیم.
  • اهداف و منابع پیرامون خود را بنویسید، به صدای درون خود گوش دهید. جواب صدای درون شماست که مسیر آینده شما را تعیین خواهد کرد.
  • رمز موفقیت، شروع کار کردن است. به آنچه می خواهید انجام دهید باید باور داشته باشید. باورداشتن لازمه موفقیت است.
  • موفقیت با شرایط بیرونی ما ارتباطی ندارد، موفقیت زاده درون ماست.
  • موفقیت بیشتر افراد سرشناس عموما بعد از سن های میانسال اتفاق افتاده است. برداشت محصول هر فردی، بستگی به میزان زمان هایی دارد که وی قبلا برای کاشت صرف کرده است.
  • موفقیت در کنار شروع و اشتیاق به انرژی ذهنی، روانی و تخصصی در موضوع مورد فعالیت نیاز دارد. زیرا در انجام کاری که مورد علاقه مان نیست انرژی دو چندان از ما گرفته می‌شود. ترس از شکست موضوع دیگری است که به شکل پنهان در درون ما، مانع از انجام کار و بیزینس مورد علاقه مان می شود. موفقیت همیشه ناشی از عمل و اقدام ذهنی است.
  • انتخاب هدف، خود گزینه مهم دیگری است. شاید ما اقدام به عمل ذهنی و فیزیکی زده باشیم ولی اگر هدف ما اشتباه باشد این اقدام و عمل فایده ای ندارد. زندگی ما منعکس کننده باورهای ماست.
  • خواستن واقعی باید با عمل و اقدام همراه باشد. خرد واقعی آن است که آنچه به واقع از دنیا می خواهی، آن نصیب تو خواهد شد. نارضایتی خود عامل و سوختی برای اشتیاق شما جهت اقدام و عمل و رسیدن به خرد واقعی است.
  • زندگی ما زمانی متحول خواهد شد که به رویاهایمان و علایق مان توجه کنیم.
  • چهار شرط برای رسیدن به موفقیت: 1- داشتن باور درونی به موفقیت، لازمه شرط اول اعتقاد به خود و عقایدمان است. 2- اقدام لازمه موفقیت است. هیچ شانسی در کار نیست. 3- مشتاقانه بخواهید که می خواهید زندگی تان را تغییر دهید. 4- جرات انجام رویاهای خودتان را داشته باشید.
  • ما ذهن خود هستیم. ما ابزار اندیشه مان هستیم. هر چه به آن بیندیشیم آن نمایان می شود. موفقیت نتیجه نگرش درونی ذهن است.
  • قدرت ذهن، نتیجه هوشیاری نهایی است. لازمه ثروت دنیویی، ثروت درونی است. ذهن هوشیار و نیمه هوشیار شبیه یخی است که در درون آب فرو رفته است. قسمت بیرونی یخ از آب، قسمت هوشیاری ما و قسمت درون آب، قسمت نیمه هوشیار ماست.
  • ذهن نیمه هوشیار محل نگهداری عادت ها، عقده ها و محدودیت های شخصیت ماست. این ذهن نیمه هوشیار است که مسئول تمامی شکست‌های ماست نه شرایط بیرونی. یکی از راه هایی که می توان ذهن نیمه هوشیار خود را تعلیم دهیم، همین باورهای ماست. همه ما شاید چند باور داریم که عامل محدودکننده است. برای مثال: باور به عدم توانایی ما در انجام کاری و دیگری عدم ارزشمند بودن خود به آنچه می خواهیم.
  • ذهن نیمه هوشیار به روش های متعدد برنامه‌ریزی می‌شود از آنها می‌توان به باورها، فرهنگ‌ها اشاره کرد. این را هم در نظر داشته باشیم که باورهای ما روی ادراک ما از اشخاص اثر دارد.
  • ذهن نیمه هوشیار شبیه کامپیوتری است که هر چه به عنوان ورودی به آن بدهیم خروجی شبیه آن دریافت خواهیم کرد. باورها، فرهنگ های غلط و اشتباه به عنوان ورودی که عموما هم از کودکی به آن تزریق شده چیزی جز شبیه ورودی، برای ما خروجی موثری نخواهد داشت. پدر و مادران و مدارس، موثرترین عوامل در ورودی ما در دوران کودکی است.
  • تلقین به خود باعث می‌شود که ذهن نیمه هوشیار ما درمان شود و راه حل تلقین تکرار روزانه و مداوم است.
  • تلقین زمانی می‌تواند مفید باشد که: 1- خلاصه باشد2- مثبت باشد 3- بهمراه تایید خویشتن باشد 4- برنامه‌ریزی ذهنی داشته باشیم 5- از روانشناسی تصویر ذهنی استفاده کنیم.
  • آنچه در عمل تلقین، اثربخش است، این است که مثبت بودن عمل مدیتیشن را در نظر داشته باشیم و باور داشته باشیم که تصورات ما در هنگام مدیتیشن کار خودش را می کند و اثر لازم را در ذهن نیمه هوشیار می‌گذارد.
  • تغییر در ذهن نیمه هوشیار تدریجی و زمان‌بر خواهد بود. بنابراین بعد از مدتی به وضوح، ما تاثیر اعمال مان را در ذهن نیمه هوشیار خواهیم دید.
  • در هنگام تلقین از کلمات و جملاتی استفاده کنید که نشان‌دهنده موفقیت هر روز ما نسبت به گذشته است. مثل این: من هر روز موفق تر می شوم. من هر روز بهتر یاد می گیرم و …
  • شوق موفقیت: برای موفق شدن آنچنان شوق و اشتیاق داشته باشیم که بر ذهن نیمه هوشیار اثر فوق العاده ای داشته باشد. محدودیتی برای ذهن متصور نیست مگر آنکه خود برای ذهنمان محدودیتی قائل شویم. تقدیر ما ناشی از اعمال و افکار ماست. این ما هستیم که تقدیر خود را مشخص می کنیم.
  • عدم تصویر سازی ذهنی و عدم باور ما به اعتقادات و توانایی ها، موجب می شود کارهای که باید انجام بدهیم را انجام ندهیم و این باعث عدم موفقیت ما می‌شود.
  • کلید موفقیت، توانایی اعتماد به حس ششم ماست. ما باید به شهود و شم خود اطمینان داشته باشیم. این ها راه‌حل موفقیت هستند. اعتماد به شم، یعنی اعتماد به دل و درون مان. ما علاوه بر صدای شم، صدای باورها، صدای وجدان، صدای عقاید دیگران و صدای هراس ها، صدای ایده ها منطقی و خوب را هم داریم. متاسفانه روش کاملا شخصی برای تمیزی این صداها وجود ندارد. یکی از راه های پیدا کردن جواب حس ششم، زمان دادن به مسئله یا خوابیدن با آن است.
  • اتلاف وقت و به وقفه انداختن کارها، خود عاملی بزرگ برای عدم موفقیت است. کاری که در زمان مشخص شاید موفقیتی بزرگ به همراه داشت، بعد از به تعویق انداختن کار شاید دیگر همان موفقیت ارزشی را نداشته باشد.
  • پایبندی به تصمیمات عامل دیگری برای موفقیت در کارهاست. تردید در هر جا و مکانی شکست را ترسیم می کند. 1) گرفتن تصمیمات مهم و شخصی. 2) پایبندی به تصمیمات گرفته شده و تجدید نظر در زمان لازم. این دو عامل مهم ترین مسئله در خصوص تصمیم‌گیری است.
  • نباید زود تسلیم شویم. غرور و عدم اعتماد به نفس کافی برای تسلیم شدن زود می باشد. بسیاری افراد بعد از چندین بار شکست، راه‌حل موفقیت را یافته اند. از اشتباهات خود در گذشته درس بگیرید. چه می‌خواهید؟ خواسته‌ خود را به زبان ساده بیان کرده و بنویسید.
  • ذهن نیمه هوشیار با قدرت نامحدود شما را به مکان ها و اشخاص که امکان تحقق رویاهای شما وجود دارد می‌برد. به امکانات و منابع موجود خود توجه کرده و از آنها به نحو بهینه استفاده کنید. فراموش نکنیم که باید از شم خود استفاده کنیم. روزی دوباره به درون خود توجه کرده و به صدای آنها فکر، و ارزش قائل شویم.
  • یکی از دلایل که ما شور و اشتیاق خود را کتمان می کنیم این است که، خود را در توانایی آن کارا محقق نمی دانیم .
  • در کاری که انجام می دهید، بهترین باشید. موفقیت بر اساس خدمت به دست می‌آید. کسب درآمد تنها هدف افراد موفق نبوده و نیست. ثروت پاداشی است که در قبال ارائه بهترین خدمات است، که ما آن را ارائه می دهیم.
  • داشتن هدف، آینده نگری لازمه موفقیت است. ما باید بدانیم امیال و آرزوهای ما چیست؟
  • ما به همان اندازه موفق می‌شویم که برنامه‌ریزی می‌کنیم. تعیین اهداف دقیق، میزان موفقیت ما را مشخص می‌کند. اهداف باید قابلیت Smart داشته باشند. تکرار اهداف در ذهنمان باعث می‌شود که انرژی ما بر اهداف ما متمرکز شود و ما را به سمت اهدافمان سمت و سو ‌دهد.
  • ما می توانیم از طریق تجسم خلاق، ذهن نیمه هوشیار خود را به پیش برانیم.
  • نظم و ترتیب لازمه برنامه ریزی است. تمامی موارد تفریح، زمان با خانواده، ورزش هم در کنار کار و شغل مان برای ما لازم و الزامی است. همه موارد فوق در کنار هم چرخه زندگی ما را می چرخاند.
  • همه ابزارها در اختیار ماست و از آن ها برای رسیدن به موفقیت استفاده کنیم.

 

 

 پیام اصلی مارک فیشر

کتاب معبد میلیونرها در دسته‌ی کتاب‌های موفقیت فردی قرار دارد.

این کتاب برای گروه سنی بزرگ‌سال مناسب و حجم اندکی دارد و برای افرادی که وقت کافی برای خواندن کتاب‌های طولانی را ندارند و قصد دارند کتابی مختصر با موضوع موفقیت فردی را بخوانند مفید خواهد بود.

 

سایر آثار مارک فیشر:

 

 

 

www.elmema.com

 

 

www.elmema.com

این صفحه را با دوستانتان به اشتراک بگذارید:

تلگرام telegram

اشتراک گذاری در تلگرام (کلیک کنید)

اشتراک گذاری در واتس آپ (کلیک کنید)

 

animated-down-arrow

از مشاوره رایگان استفاده کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو تست های آنلاین دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو مقالات بهبود فردی دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو داستان های کوتاه دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو مقالات موفقیت دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو مقالات مدیریتی دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو مقالات شاد زیستن دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو مقالات امید به زندگی دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو مقالات یک دقیقه مطالعه دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو کل مقالات دیدن کنید، بهترین ها برای شما… (کلیک کنید)

تلگرام علم ما

تلگرام علم ما (کلیک کنید)

Medium_20160928095241745_1111111111

اینستاگرام علم ما (کلیک کنید)

 

 

 

درباره ی شبنم مرزبان

شبنم هستم، نویسنده کتاب سخت تر از سخت و سرپرست نویسندگان علم ما. مطالعه، آموزش دیدن و نوشتن رو خیلی دوست دارم و در علم ما مقالاتم رو با شما به اشتراک میزارم...

مطلب پیشنهادی

معرفی و خلاصه کتاب

معرفی و خلاصه کتاب گفتگوهای سرنوشت ساز از کری پاترسون

معرفی کتاب گفتگوهای سرنوشت ساز (Crucial Conversations)  نوشته کری پاترسون – ژوزف گرنی – ران …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *