خانه / کتاب و مطالعه / معرفی و خلاصه کتاب / معرفی و خلاصه کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین
معرفی و خلاصه کتاب
معرفی و خلاصه کتاب

معرفی و خلاصه کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

معرفی و خلاصه کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

(Four complete books)

خلاصه و معرفی از: آزاده جوانبخت

 

 

معرفی فلورانس اسکاول شین

فلورانس اسکاول شین (Florence Scovel Shinn) متولد ۲۴ سپتامبر ۱۸۷۱ تصویرگر کتاب و هنرمند آمریکایی بود که از میانه عمرش به فرقه اندیشه نو پیوست و به‌عنوان مدرس، سخنران و نویسنده‌ای متافیزیکی کتبی در ترویج دیدگاه‌های این فرقه نوشت.

اسکاول شین ذاتا سخنور فوق‌العاده‌ای بود و توانایی بالایی در جذب مخاطب داشت. سخنرانی‌های پر شور او در اجتماعات مختلف برای تبیین مفاهیم اصلی فرقه‌ تفکر نو، افراد بسیاری را مشتاق و علاقه‌مند می‌کرد.

او زبانی ساده و خوشایند داشت، تا جایی که بسیاری افراد از شدت سادگی سخنانش در علمی بودن آن‌ها تردید می‌کردند.

 اسکاول شین که مطالب مهم و پیچیده را به گونه‌ای ساده و همه‌ فهم بیان می‌کرد، پس از مدتی تصمیم گرفت از توانایی خود در سخنوری و اندیشه‌های والایی که در سر دارد برای نوشتن کتاب استفاده کند.

البته او از سال‌ها پیش از این، به عنوان تصویرگر حرفه‌ای کتاب کودک فعالیت می‌کرد و با دنیای نشر و کتاب، بیگانه نبود.

تلاش برای تبیین عقاید فرقه‌ تفکر نو، موجب شد تا نامش بر سر زبان‌ها بیفتد.

او در ۱۷ اکتبر ۱۹۴۰ درگذشت و و کتاب‌هایش به ویژه پس از مرگ، از محبوبیت زیادی در بین خوانندگان برخوردار شدند.

 

 

مترجمین کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

این کتاب تاکنون توسط افراد زیر ترجمه شده است :

مترجمعنوان کتابانتشارات
گیتی خوشدلچهار اثر از فلورانس اسکاول شینپیکان
مینا امیرینیک فرجام
فرشاد قدیرینگین ایران
لیلا رحمتیگنج معرفت
سمانه فلاحطاهریان
نسرین صابری
دنیای کتاب
نشمیل مشتاقچهار اثر فلورانس اسکاول شیننقش و نگار

 

شاید بتوان گفت ترجمه خانم گیتی خوشدل یکی از بهترین ترجمه های این کتاب می باشد.

 

 

درباره کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

چهار اثر فلورانس از اسکاول شین به لحاظ ساختار محتوایی و معنایی اش در دسته کتبی قرار می گیرد که کمک کننده به افراد در زندگی اند و تابحال برای افراد بسیاری موفق واقع شده است.

در بیانی ساده تر باید شاهکار اسکاول شین را به عنوان کتابی خود یاری برای خوانندگان معرفی کرد.

در سراسر جملات چهار اثر از فلورانس شین می توان اشاره به رهنمودهایی برای هشیاری ذهن یا هشیاری برتر که یک ویژگی اکتسابی است را مشاهده کرد. در حقیقت اسکاول شین چه در کتاب چهار اثر فلورانس و چه در دیگر کتبی بجا مانده از وی، تمام تلاش به بیان قدرت ذهن برتر و هوشیار شده است.

کتابی که از جمله پر خواننده ترین کتب دنیاست و تابحال به بسیاری از زبان های زنده دنیا ترجمه شده است و برای اولین بار در ایران در سال 1373 ترجمه و منتشر شد.

این کتاب دقیقاً مشابه با عنوانی که دارد، یعنی 4 اثر فلورانس، دقیقاً در 4 بخش مختلف نوشته شده است که هر یک در باب یکی از درس های عمیق زندگی است.

این چهار بخش عبارت‌اند از:

  • بازی زندگی و راه این بازی
  • کلام تو، عصای معجزه‌گر توست
  • در مخفی توفیق
  • نفوذ کلام

زبان اسکاول شین ساده، صمیمی، بی‌تکلف و طنز است؛ ازهمین‌رو به‌راحتی با خواننده ارتباط برقرار می‌کند و در انتقال پیام‌های خود که پرده از حقیقت زندگی بر‌می‌دارد، بسیار موفق بوده است.

در چهار بخش مختلف این کتاب اسکاول شین کوشیده است تا به بیانی ساده و دوستانه، مخاطبین خود را با مفهوم اصلی کتاب درگیر کرده و آموزه های لازم را به دور از هرگونه اجبار و یا شعارگرایی، به خوانندگان بیاموزد.

 

 

با خواندن این کتاب چه چیزهایی را یاد می‌گیریم؟

کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین همان طور که از اسمش پیداست در واقع مجموعه کاملی از چهار کتاب کوچک‌تر است که وقتی به جلد این کتاب نگاه کنید، نام این چهار اثر روی آن نوشته شده است. این چهار اثر عبارت است از:

  • بازی زندگی و راه این بازی
  • کلام تو عصای معجزه‌گر تو است
  • در مخفی توفیق
  • نفوذ کلام

 

کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین در سال 1989 جمع‌آوری شد و به رشته تحریر درآمد. هر کدام از چهار کتاب فوق در سالی جداگانه نوشته شده است. بازی زندگی و راه این بازی متعلق به سال 1925، کلام تو عصای معجزه‌گر تو است مربوط به سال 1928، در مخفی توفیق محصول سال 1940 و نفوذ کلام در سال 1959 نوشته شده است. در ادامه این مقاله قصد داریم هر کدام از این چهار اثر را بررسی کنیم و ببینیم که در زندگی خودمان چه درس‌هایی می‌توانیم از این آثار بگیریم.

 

 

  1. بازی زندگی و راه این بازی

خانم فلورانس اسکاول شین در این کتاب جمله‌ای زیبا دارد که درس مهمی به ما می‌دهد:

بیشتر مردم زندگی را پیکار می انگارند اما زندگی پیکار نیست، بازی است. عیسی مسیح آموخت که زندگی، بازی بزرگ داد و ستد است؛ زیرا آنچه آدمی بکارد همان را درو خواهد کرد. یعنی هر آنچه از آدمی در سخن یا عمل آشکار شود یا بروز کند به خود او باز خواهد گشت و هر چه بدهد باز خواهد گرفت.

شاید همین یک جمله بتواند مشخص کند که فلورانس اسکاول شین می‌خواهد در اولین بخش از کتاب چه بگوید. او می‌خواهد بگوید که باید مراقب رفتارمان باشیم؛ زیرا از هر دست بدهیم از همان دست پس خواهیم گرفت. او بر این باور است که زندگی دقیقاً همان چیزی است که ما به آن فکر می‌کنیم و در ذهن ما می‌گذرد.

اگر با زندگی بجنگیم، او هم از خود دفاع می‌کند و با ما شروع به جنگیدن می‌کند و اگر راه و روش نیکی را در پیش بگیریم، با ما به خوبی و نیکی برخورد خواهد کرد. فلورانس به طور صریح و روشن بیان می‌کند که اگر در زندگی خود از معنویات استفاده نکنید، قطعاً با چالش‌های گوناگونی مواجه خواهید شد؛ زیرا راه و رسم بازی زندگی به گونه‌ای است که باید خودتان را به معنویات و ابزارهای روحانی مجهز کنید.

در زندگی از نیروی تخیل خودتان استفاده کنید. اگر از این نیرو کمک بگیرید مطمئن باشید که دیر یا زود آن‌چه که در تخیلتان می‌گذرد در واقعیت هم عملی خواهد شد.

بنابراین درسی که اولین اثر به ما می‌آموزد این است که قانون جذب را به بهترین شکل ممکن در زندگی خودمان به کار بگیریم. در واقع هر چه می‌خواهید به آن برسید را به روشنی در ذهن خودتان تجسم کنید و این احساس را داشته باشید که به هدف خودتان دست پیدا کرده‌اید.

باید اساس زندگی خودمان را بر خیر و صلاح بگذاریم. در واقع باید تمام تلاشمان را بکنیم که تنها به خیر و نیکی فکر کنیم و تصویر و تجسم شر و بدی را از خیال و تصور خودمان بیرون ببریم. هر فکر و تصوری که داشته باشیم، مطمئن باشید که دیر یا زود در زندگیمان ظاهر خواهد شد. اسکاول شین می‌گوید که فردی را دیده که همیشه از یک بیماری نادر هراس داشته و همیشه در مورد آن مطالعه می‌کرده است. این بیماری پس از مدتی در بدون او پدیدار شد و او به این صورت بود که قربانی تخیل و تصور خودش شد.

 

 

  1. کلام تو عصای معجزه‌گر تو است

در کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین یاد می‌گیریم که سخنان ما بخش مهمی از زندگی ما را تشکیل می‌دهند و تأثیر بسیار مهمی بر سراسر زندگی ما دارند. در ادامه یکی از جملات عیسی مسیح را که در این کتاب به آن اشاره شده است را می‌خوانیم:

از سخنان خود عادل شمرده خواهی شد و از سخن‌های تو بر تو حکم خواهد شد.

همچنین در بخشی دیگر آمده است:

در کتاب مقدس می‌خوانیم که زندگی و مرگ در قدرت زبان است. پس آدمی می تواند با یک حرکت عصای کلام خود، وضعیتی ناخوشایند را از میان بردارد؛ یعنی به جای اندوه ،شادمانی و به جای بیماری ،تندرستی و به جای تنگدستی، فراوانی بنشاند.

همان‌گونه که از عنوان این بخش مشخص است، کلام عصای معجزه‌گری برای ما محسوب می‌شود که می‌تواند همه چیز را در زندگی ما متحول کند. مثال‌های بسیار زیادی می‌توان زد. در صورتی که روزی اوضاع بر وفق مراد شما نباشد ولی شما آرامش خودتان را حفظ کنید و دقیقاً مثل روزی که همه چیز خوب است به سلامتی خودتان اهمیت بدهید و از الفاظ درست و همراه با شادی و امید استفاده کنید، تازه خواهید فهمید که اصلی زندگی همیشه همین بوده است و شما به مقام تسلط دست پیدا کرده‌اید. آن‌گاه کلام شما به عصای معجزه‌گری تبدیل می‌شود که می‌تواند هر شرایط ناآرامی را به وضعیتی آرام و درست تبدیل کند.

همیشه بدانید که هر چه می‌گویید بر ذهن شما تأثیر می‌گذارد و دیر یا زود در زندگی شما پدیدار خواهد شد. پس هیچ‌گاه تلاش نکنید که از کلام و سخنان خود بر علیه خودتان استفاده کنید. در این قسمت از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین یک عبارت تأکیدی وجود دارد که باید همیشه با خودمان تکرار کنیم و مطمئناً تأثیرگذار خواهد بود. شک نکنید!

اکنون هزاران هزار نیکی، از هزاران هزار راه به سویم می‌آید.

فلورانس در این کتاب کلماتی بسیار زیبا و دلنشین دارد. او به مخاطب خود اطمینان می‌دهد که ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که خداوند روزی ما را در آن تأمین کرده و هر چه آرزویش را داریم پیشاپیش در برابر روی ما قرار داده است.

کلام ما به قدری قدرتمند است که نقش کلید را برای این روزی‌ها و آرزوها ایفا می‌کند. می‌توانیم با سخنان خوب خودمان هر چه دوست داریم را به سمت خودمان بکشیم. در ادامه به یکی از جملات تأکیدی که در این زمینه وجود دارد، اشاره شده است:

“خدای من خدای وفور برکت است و اکنون هر ناز و نعمتی را که آرزومند یا نیازمند باشم و بیش از آن را نیز به من عطا می‌کند.”

 

 

شاد بودن، کلید خوشبختی است

در این کتاب می‌خوانیم که شادی و خوشبختی‌ همیشه در کنار هم هستند. این جمله واقعاً مهم است و به ما نشان می‌دهد که اوضاعی که داریم چندان در احساس ما در زمینه خوشبخت بودن یا نبودن تأثیری ندارد.

هر گاه شاد باشیم پس از مدتی خوشبختی را هم در کنار خودمان خواهیم داشت و شاد و خوشبختی حاصل اعتماد و ایمان کامل به خداوند است. جای که ترس و وحشت وجود دارد خبری از شادی و خوشبختی نیست و در واقع آن‌جا هما جایی است که ایمان به خدا وجود ندارد.

امید با ایمان چه تفاوتی دارد؟

در بخشی از این کتاب به تفاوت جالبی که بین امید و ایمان وجود دارد اشاره می‌شود. امید وقتی است که ما به آینده نگاهی مثبت داریم و امیدوار هستیم که در آینده به چیزی که آرزویش را داریم برسیم. این در حالی است که ایمان در واقع اطمینان به آن است که ما آن چیزی که آرزویش را داریم پیشاپیش گرفته‌ و به دست آورده‌ایم.

وقتی با ایمان به خدا در زندگی گام برداریم خواهیم فهمید که در این دنیا چیزی به نام « از دست دادن » وجود ندارد. اگر چیزی در زندگی از ما گرفته شود چیزی همسنگ یا معادل آن به ما داده خواهد شد. پس برای کسی که به خدا ایمان دارد، باخت بی‌معنی است.

این بخش از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین درس مهمی در زندگی به ما می‌دهد. باید بدانیم که کلام عصای معجزه‌گر ما است و می‌تواند تحولی بزرگ در زندگی ما به وجود آورد. همچنین لازم در تمامی مراحل زندگی به خداوند ایمان و اعتقاد کامل داشته باشیم و بدانیم که او همیشه مراقب ماست و هیچ‌گاه ما را به حال خودمان رها نکرده است. با چنین تصور و نگرشی دیگر چیزی برای پیروزی کم نداریم. شخصی که خدا با او است، حتی اگر از دست بدهد پیروز است؛ چون چیزی معادل یا حتی بهتر از آن به دست خواهد آورد.

 

 

  1. در مخفی توفیق

در بخش سوم از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین یاد می‌گیریم که انتظار هر چه را داشته باشیم با آن روبرو خواهیم شد. برخی از مردم این روزها با یکدیگر می‌گویند که اوضاع از این هم بدتر خواهد شد. مسلم است که اوضاع برای این دسته از افراد بدتر می‌شود. گاهی هم پیش می‌آید که افراد در بدترین شرایط ایمان دارند که اوضاع به کامشان خواهد شد و این اتفاق هم واقعاً می‌افتد و به کامیابی دست پیدا می‌کنند.

در بخش دیگری از این کتاب می‌خوانیم که راه فراوانی یک طرفه است. در واقع یا در زندگی به شمت فراوانی حرکت می‌کنیم یا بر مدار تنگ‌دستی قرار می‌گیریم و این‌که در کدام مسیر قرار بگیریم و در کدام راه حرکت کنیم کاملاً به خودمان بستگی دارد. ما با اندیشه‌ها و کلام خودمان می‌توانیم همه چیز را در زندگی تغییر دهیم و متحول کنیم. وقتی مدام از تنگ‌دستی، شکست و بدبختی صحبت کنید، خیلی طبیعی به سمتتان می‌آید و تمام زندگیتان را به تصرف خودش درمی‌آورد.

فلورانس اسکاول شین در این بخش از کتاب از مخاطب می‌خواهد که عبارت تأکیدی زیر را به صورت مداوم با خودش تکرار کند:

“در برابر خیر و صلاحم بیدارم و هرگز فرصتی را از دست نمی‌‎دهم.”

این جمله واقعاً اهمیت دارد که در برابر فرصت‌هایی که در برابر ما قرار دارد، آگاه و هوشیار باشیم. او در کتابش مثال جالبی می‌زند. فردی هست که به دوستانش می‌گوید که از شدت بی‌پولی چند روز است غذا نخورده است. دوستانش از این حرف او ناراحت می‌شوند و دنبال کار برای او می‌گردند. خوشبختانه چند فرصت شغلی هم برای او پیدا می‌کنند ولی او حاضر نمی‌شود هیچ کدام از این فرصت‌ها را بپذیرد. دیگر امیدی به موفقیت این فرد نیست.

ما باید تلاش کنیم که در زندگی و کسب و کار خودمان از فرصت‌هایی که در برابر ما قرار می‌گیرد بهترین استفاده ممکن را ببریم. تکرار عبارت تأکیدی فوق باعث می‌شود که ذهن ما نسبت به فرصت‌ها حساس شود و به محض ایجاد فرصت از آن به بهترین شکل استفاده کند.

 

 

  1. نفوذ کلام

چهارمین بخش از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین به ما یاد می‌دهد که ترس را کنار بگذاریم؛ زیرا ترس دشمن انسان است. کسی که می‌ترسد، شکست در انتظار او است. وقتی می‌ترسید ارتباط خود را با منبع راستین و واقعی قدرت که خداوند متعال است از دست می‌دهید. در حالی که کسی که به خداوند ایمان دارد می‌داند که ترس بی‌معنی است و هیچ جایی در زندگی ندارد.

در واقع وقتی از چیزی می‌ترسید دقیقاً همان را به سمت خودتان می‌کشید و جذب می‌کنید. درست است که در این کتاب صحبتی از قانون جذب نشده ولی تمام بخش‌های این کتاب پر از این قانون و کاربردهای آن در زندگی است.

بسیاری از افراد به خاطر ترس از دست دادن، عزیزترین موهبت زندگی خود را خیلی ساده از دست داده‌اند. ترس را کنار بگذارید و بر ترس‌هایتان بتازید. راهی که می‌تواند با آن بر ترس‌هایتان غلبه کنید، کلام شماست. نفوذ کلام به شما می‌گوید کلامتان آن‌قدر قدرت دارد که بتوانید همه چیز را تغییر دهد.

مراقب کلامتان و قدرتی که دارد باشید. بعضی از مردم با خودشان به شکل منفی شوخی می‌کنند. مثلاً می‌گویند ما که شانس نداریم. جالب است که ذهن شما این مسئله را جدی می‌گیرد و طوری رفتار می‌کند که واقعاً شانس ندارید و قرار است همه جا به مشکل بخورید. بنابراین با استفاده از نفوذ کلامتان دقیقاً به سمت خوشبختی و موفقیت حرکت کنید.

 

 

 پیام اصلی فلورانس اسکاول شین

شما در این کتاب به قدرت کلمات پی می‌برید و قانون جاذبه را می‌آموزید. اسکاول شین در این کتاب به شما نشان می‌دهد

که چگونه هزاران مشکل را حل کرده است و شما می‌توانید به راحتی با هماهنگ کردن افکار و کلمات خود با خیر مطلق هر کاری که میخواهید انجام دهید.

 

 

سایر آثار فلورانس اسکاول شین:

 

 

www.elmema.com

www.elmema.com

این صفحه را با دوستانتان به اشتراک بگذارید:

تلگرام telegram

اشتراک گذاری در تلگرام (کلیک کنید)

اشتراک گذاری در واتس آپ (کلیک کنید)

 

animated-down-arrow

از مشاوره رایگان استفاده کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو تست های آنلاین دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو مقالات بهبود فردی دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو داستان های کوتاه دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو مقالات موفقیت دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو مقالات مدیریتی دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو مقالات شاد زیستن دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو مقالات امید به زندگی دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو مقالات یک دقیقه مطالعه دیدن کنید. (کلیک کنید)

از آرشیو کل مقالات دیدن کنید، بهترین ها برای شما… (کلیک کنید)

تلگرام علم ما

تلگرام علم ما (کلیک کنید)

Medium_20160928095241745_1111111111

اینستاگرام علم ما (کلیک کنید)

درباره ی شیوا مرزبان

Avatar photo
شیوا هستم، نویسنده سایت علم ما و ادمین اینستاگرام علم ما. به مطالب انگیزشی و سبک زندگی علاقه دارم و در علم ما مقالاتم رو با شما به اشتراک میزارم...

مطلب پیشنهادی

معرفی و خلاصه کتاب

معرفی و خلاصه کتاب قدرت من هستم از جول اوستین

معرفی کتاب قدرت من هستم (The Power of I Am) نوشته جول اوستین خلاصه و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *